Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
M6454
tag
Hello!
Két kérdésem lenne, Facebookos céges oldallal kapcsolatban.
Képek menüpont:
Hogyan lehet kitenni egy céges oldalra a "Képek" menüpontot. Mert nekem bal oldalon a profilkép alatt csak az "Információk" és az "Üzenőfal" van kint! (Képeket tudok feltölteni, vannak is fent, csak ez a menüpont hiányzik, mivel így a látogatók ömlesztve látják a képeket és nem témakörönként mappákban, mivel ugye csak a fent, vízszintesen megjelenő 5 kép valamelyikére lehet kattintani.)Like gomb a céges weboldalon:
Lehet olyat csinálni, hogy a Facebbokon található céges oldalam Like gombját valahogyan kivezetem a céges honlapra. Sima Like gomb estén, ugye oldalanként, posztonként külön számolja és jeleníti meg a Likeokat az adott felhasználó üzenőfalán. Én olyan gombot szeretnék, hogyha valaki rányom a céges weboldalon, akkor az a Fecebookos céges oldalam rajongóihoz adja hozzá.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_