- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni. Olyan problémám volna, hogy megosztottam facen egy videot, amit valószinüleg valaki vagy valakik jelentettek. Nos a probléma nem is ezzel van, (bár hozzáteszem semmilyen erőszakos tartalmat nem tartalmazott.) hanem azzal, hogy tiltottak. Jelenleg ez van: [kép] A problémám ezzel az, hogy én sosem állítottam be a telefonszámomat, tehát ergo nem is értem miért ezt adja be. Így konkrétan esélyem sincs visszaszerezni a fiókomat, pedig sok fontos beszélgetés és fotó van amit szeretnék elérni. Illetve próbálkoztam másféle bejelentéssel is, volt már barátokkal való azonosítás, meg alternatív email cim, jelszó változtatás, de akármit is csinálok, mindig az sms-re tér vissza. Mit tudok tenni? A válaszokat nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KERESEM! Thermaltake The Tower 100
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest