- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A múltkori probléma után (becenévvel regisztráltam, ezért tiltották a fiókot) most sikerült regisztrálnom, ezzel nincs is semmi probéma, de tapasztalom, hogy rengeteg olyan profilt látok, ahol jól láthatóan kamu neveket használnak a tagok, egy ilyen fiókot megpróbáltam "jelenteni", de miután végigmentem a folyamaton, a végén két lehetséges kimenetel fogadott: Vissza és Mégsem...
Mondanom se kell, egyik sem eredményezte azt, hogy a fiók jelentésre kerüljön, pedig menet közben egyértelműen ki lehetett választani azt az opciót, hogy az adott illető nem valós nevet használ. Jól látom, hogy ilyet ezek szerint nem lehet csinálni (mármint hogy kamu fiókot "feldobni"), de ők a frissen regisztrált fiókomat tilthatták, mert egy becenevet használtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_