- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinczA
őstag
miert csinal mindig ilyet a progi:
? -
illusiON
őstag
cool scc-t hol szerezhetek? m4drivingen vagy hol? manuálian sose váltok mert visszaváltás nemmegy
amugy kipörgésgátló, meg blokkolásgátló van bekapcsolva, azokkal nyomom a dtm-et megy a 360 cupot... amugy a ferrarik sajna elég lassuak és irreális a gyorsulásuk...
-
Superman
nagyúr
Én a 360 Cup mod-ot még a GTR 2002-höz tudtam és ismertem. Ebben milyen kocsik vannak? Ferrari 360 Modena gondolom, de az akkor annyira nem is lassú...
Ha tényleg meg akarsz tanulni hátsókerekes autókat vezetni, akkor a következő az általános tanácsom: kapcsold ki a segítségeket. Csak az ABS legyen először bekapcsolva. nem tudom manuálisan mennyire tudsz váltani, de fontos az is, hogy ha manuál váltót használsz, mikor vákltasz vissza, mert kimegy a hátulja a kocsinak, ha túl korán. A [teneved].PLR fájlban kapcsold be az Auto Lift és az Auto Blip opciókat. Az előző felváltásnál, az utóbbi visszaváltásnál segít, egyfajta automatikus gázfröccsöt ad a kocsinak, nem megy ki olyan könnyen a hátulja.
Ha van már kormányod (mindez, amit elmondok kormányra áll), akkor a gyorsítás (legtöbbször X tengely) érzékenységét vedd le 4-5%-ra. A fékezésé lehet default, vagyis 50%, amíg ABS-t használsz, utána - hogy ne blokkoljanak a kerekek - legyen 20% körüli.
Egyébként én a te helyedben az F1 Challengehez az SCC-t szedtem volna le (Sports Car Challenge), egy rakat sportkocsi (GTS és GT osztály) és sportprototípusok. -
illusiON
őstag
nem rossz game, kb. 200 mgea, avyg egy kicsit kevesebb, de elég lassu, szal ezen megtanulni érdemes a szimulátorozást, egy profibbnak már lasu lenne... meg belsőkamera nem jó, legalábbis nekem nem, csak külsőkamera ami nekem legalábbis müxik rendesen...
összevetve most ez a legjobb szimulátormod amit tudok irányítani... -
Supr@
senior tag
én is szedem le, azt felrakom és tolom is
-
iC
tag
Nem én fogok neked segíteni én csak meglepődtem, hogy ilyen van. Asszem le is szedem és akkor beszélünk róla. Mekkora?
-
illusiON
őstag
na senki se ismeri? ki az aki egyáltalán kipróbálta ezt a modot?
-
illusiON
őstag
abban csak etcc van sajna, 360 challenge nincs, pedig etcc-hez még béna vok! (monjuk ezen is colin mcraeesek a kanyarok, de itt be tudom venni!
) nah senki se nyomja ezzel a gamemoddal?
-
illusiON
őstag
nos nemrég kaptam egy ismerőstől ezt a modot, és érdekelne ki nyomja ezen akár neten, akár single-ben! Ezen szeretnék megtanulnni szimulátorozni, ugyanis ez elég lassu
és szeretnék ehhez a játékhoz értő embereket találni, akik segítenének, mert etcc kicsit komoly még
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest