- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Én a 360 Cup mod-ot még a GTR 2002-höz tudtam és ismertem. Ebben milyen kocsik vannak? Ferrari 360 Modena gondolom, de az akkor annyira nem is lassú...
Ha tényleg meg akarsz tanulni hátsókerekes autókat vezetni, akkor a következő az általános tanácsom: kapcsold ki a segítségeket. Csak az ABS legyen először bekapcsolva. nem tudom manuálisan mennyire tudsz váltani, de fontos az is, hogy ha manuál váltót használsz, mikor vákltasz vissza, mert kimegy a hátulja a kocsinak, ha túl korán. A [teneved].PLR fájlban kapcsold be az Auto Lift és az Auto Blip opciókat. Az előző felváltásnál, az utóbbi visszaváltásnál segít, egyfajta automatikus gázfröccsöt ad a kocsinak, nem megy ki olyan könnyen a hátulja.
Ha van már kormányod (mindez, amit elmondok kormányra áll), akkor a gyorsítás (legtöbbször X tengely) érzékenységét vedd le 4-5%-ra. A fékezésé lehet default, vagyis 50%, amíg ABS-t használsz, utána - hogy ne blokkoljanak a kerekek - legyen 20% körüli.
Egyébként én a te helyedben az F1 Challengehez az SCC-t szedtem volna le (Sports Car Challenge), egy rakat sportkocsi (GTS és GT osztály) és sportprototípusok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest