Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz illusiON #7 üzenetére

Én a 360 Cup mod-ot még a GTR 2002-höz tudtam és ismertem. Ebben milyen kocsik vannak? Ferrari 360 Modena gondolom, de az akkor annyira nem is lassú...:D

Ha tényleg meg akarsz tanulni hátsókerekes autókat vezetni, akkor a következő az általános tanácsom: kapcsold ki a segítségeket. Csak az ABS legyen először bekapcsolva. nem tudom manuálisan mennyire tudsz váltani, de fontos az is, hogy ha manuál váltót használsz, mikor vákltasz vissza, mert kimegy a hátulja a kocsinak, ha túl korán. A [teneved].PLR fájlban kapcsold be az Auto Lift és az Auto Blip opciókat. Az előző felváltásnál, az utóbbi visszaváltásnál segít, egyfajta automatikus gázfröccsöt ad a kocsinak, nem megy ki olyan könnyen a hátulja.

Ha van már kormányod (mindez, amit elmondok kormányra áll), akkor a gyorsítás (legtöbbször X tengely) érzékenységét vedd le 4-5%-ra. A fékezésé lehet default, vagyis 50%, amíg ABS-t használsz, utána - hogy ne blokkoljanak a kerekek - legyen 20% körüli.

Egyébként én a te helyedben az F1 Challengehez az SCC-t szedtem volna le (Sports Car Challenge), egy rakat sportkocsi (GTS és GT osztály) és sportprototípusok.

Új hozzászólás Aktív témák