Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz sznorbi2 #41 üzenetére

Hali!

Nincs azzal semmi gond, csak a haverod is abban a cipőben jár, mint én. Én sem tudok ezeken az oldalakon portokat tesztelni(pontosabban tudok, csak az eredmény nem "rám" vonatkozik), teljesen mindegy milyen védelmi progit rakok fel, a Furkó ugyanolyan eredményt ad, mint a Comodo... :DDD
    Ennek az az oka, hogy nem az én gépem IP-je(hálózati csatim) van ott, hanem a szolgáltatom valamelyik végponti eszközének a címe. Nézd meg a haverodnál is, szerintem nála is ez a helyzet.

Fire.

UI: A láthatatlan portokról meg akadjunk már le, mert manapság csak reklámértéke van, tényleges védelmi szerepet nem tölt be...Tiltsd le pl a 80-as portot (HTTP), akkor valóban nem jön be semmi a netről, de neked sem kell kimenni/böngészned a neten. Szóval egy hacker sem hiszi el, hogy a gépeken nincs/le van tiltva 80-as port (vagy más alapvető működéshez szükséges, ám támadható port), nem érdekli, hogy az adott tűzfal láthatatlannak jelzi, az akkor is betámad rajta, mert a nnak a portnak mennie kell és azon kommunikációnak kell zajlania... ;]

Elnézést az offért... :R

• BigManus

addikt

válasz sznorbi2 #41 üzenetére

" Ezt én is nagyon furcsának tartom, de a történet igaz! "

Én egy szóval nem vontam kétségbe, hogy igaz!
    Azt írtam, nem osztom a véleményed. Utána járok ennek a dolognak, mert már kezd érdekelni...

Aktív témák