Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Hali!
Nincs azzal semmi gond, csak a haverod is abban a cipőben jár, mint én. Én sem tudok ezeken az oldalakon portokat tesztelni(pontosabban tudok, csak az eredmény nem "rám" vonatkozik), teljesen mindegy milyen védelmi progit rakok fel, a Furkó ugyanolyan eredményt ad, mint a Comodo...

Ennek az az oka, hogy nem az én gépem IP-je(hálózati csatim) van ott, hanem a szolgáltatom valamelyik végponti eszközének a címe. Nézd meg a haverodnál is, szerintem nála is ez a helyzet.Fire.
UI: A láthatatlan portokról meg akadjunk már le, mert manapság csak reklámértéke van, tényleges védelmi szerepet nem tölt be...Tiltsd le pl a 80-as portot (HTTP), akkor valóban nem jön be semmi a netről, de neked sem kell kimenni/böngészned a neten. Szóval egy hacker sem hiszi el, hogy a gépeken nincs/le van tiltva 80-as port (vagy más alapvető működéshez szükséges, ám támadható port), nem érdekli, hogy az adott tűzfal láthatatlannak jelzi, az akkor is betámad rajta, mert a nnak a portnak mennie kell és azon kommunikációnak kell zajlania...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elnézést az offért...

Aktív témák
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)