Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne az itteni közösségből indulj ki. Ismerek olyan cégtulaj multimilliomost, aki a piros lámpánál vett egy olyan iphone-t, amin matrica volt a kamera, egy rágógumi méretű akkuról ment a kijelző, és valami cseszett android futott (mit futott, vánszorgott) rajta. Úgy került hozzám, hogy emberünk nem tudta tölteni. Ami nem volt meglepő, mert az USB aljzat műanyagból (!) volt, és nem volt bekötve az akkuba, természetesen. Több éves sztori, de igaz...
-
SaMURaIDrAkE
tag
Én a vásárlás helyére céloztam azzal amit mondtam. Átlag Pistának elég a tudat, hogy van, ezért is tudnak menni a himihumi boltok. De az egész beszélgetés abból indult ki, hogy szinte nem éri meg jobban kintről rendelni, mint itthonról, mert kb ugyanott vagy.
Persze beljebb vagy összegben, (bár a szürke importos boltoktól már annyira nem), de az általad említett gari nagyon itt sem játszik...
Mit mondasz vevőnek? Van gari, csak kínába szól? Biztos izgalomba fog jönni a tudattól
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újra bemutatta a OnePlus a 12-t és az Ace 3-at is, utóbbit más néven.
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest