Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Ma a TV-ről fogok írni. Hát erről a témáról nem olyan teljes a véleményem, mert nem sokat néztem. Igazából csak két este, de az elég is volt. Azóta valahogy nem éreztem késztetést a bekapcsolására. Amennyire észrevettem, kereskedelmi csatornák nincsenek, de van azt hiszem 12 állami adó. (CCTV 1-12) Vannak rajtuk standard kínai filmek, ezek még elég jók, vannak vetélkedőm meg ilyen ''legyen őn is milliomos''-ok. Azokat nem értem, úgyhogy nem tudok róla mit mondani. Amennyire láttam őket teljesen a nyugatiak nyúlásai, azt levéve, hogy itt nem autót nyersz, hanem porszivót.
Vannak azonkívül kínai játékfilmek. Ezeknek a minősége kábé olyan, mint amilyené a Pirx kapitányé volt.
Ilyenből van űrhajós és őskínaiverekedős is. Na ezek elég szarok.
Egy adót láttam, ami kereskedelminek tűnt (Pearl), de ez sem biztos, hogy az volt. Azért gondolom mégis, mert angol nyelvű és volt rajta a Mátrix 1. Meg is néztem gyorsan.
Illetve lassan, mert kb. 15 percenként voltak reklámok. Nagyon kevés fajta reklám van. Zömében állami hirdetés, magáncégek (már ami van) nem nagyon hirdetnek.
Egyébként a reklámokat szívesen néztem, mert ilyet otthon nem látni! Volt olyan, hogy:
''Ne műveljed az állam földjét engedély nélkül, mert akkor 6 hónap börtönt kaphatsz!''
meg:
''A szúnyogok vízben kelnek ki, ezért mindíg takarítsd a lefolyódat és akkor boldog leszel.''
aztán:
''Ne hagyjad a gyerekeidet egyedül tévézni, mert megzombulnak!''
Hirtelen ezekre emlékszem, ezeket az angolon láttam, ezen van a legtöbb. A CCTV-n is van reklám, de sokkal kevesebb. Azokat nem értettem, de amiket láttam az ilyesmikről szólhat. Ha még eszembe jut valami akkor azt megírom.
Más: Láttam itt egy nagyon jó ötletet! Habár nagyon kevés jelzőlámpa van, de ahol van ott van mellé szerelve egy visszaszámláló, így mindíg tudod, hogy mennyire van még a zöld. Ez tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak azonkívül kínai játékfilmek. Ezeknek a minősége kábé olyan, mint amilyené a Pirx kapitányé volt.
Ilyenből van űrhajós és őskínaiverekedős is. Na ezek elég szarok.