Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidaries

őstag

Ma a TV-ről fogok írni. Hát erről a témáról nem olyan teljes a véleményem, mert nem sokat néztem. Igazából csak két este, de az elég is volt. Azóta valahogy nem éreztem késztetést a bekapcsolására. Amennyire észrevettem, kereskedelmi csatornák nincsenek, de van azt hiszem 12 állami adó. (CCTV 1-12) Vannak rajtuk standard kínai filmek, ezek még elég jók, vannak vetélkedőm meg ilyen ''legyen őn is milliomos''-ok. Azokat nem értem, úgyhogy nem tudok róla mit mondani. Amennyire láttam őket teljesen a nyugatiak nyúlásai, azt levéve, hogy itt nem autót nyersz, hanem porszivót. :) Vannak azonkívül kínai játékfilmek. Ezeknek a minősége kábé olyan, mint amilyené a Pirx kapitányé volt. :D Ilyenből van űrhajós és őskínaiverekedős is. Na ezek elég szarok.
    Egy adót láttam, ami kereskedelminek tűnt (Pearl), de ez sem biztos, hogy az volt. Azért gondolom mégis, mert angol nyelvű és volt rajta a Mátrix 1. Meg is néztem gyorsan. :) Illetve lassan, mert kb. 15 percenként voltak reklámok. Nagyon kevés fajta reklám van. Zömében állami hirdetés, magáncégek (már ami van) nem nagyon hirdetnek.
    Egyébként a reklámokat szívesen néztem, mert ilyet otthon nem látni! Volt olyan, hogy:
    ''Ne műveljed az állam földjét engedély nélkül, mert akkor 6 hónap börtönt kaphatsz!''
    meg:
    ''A szúnyogok vízben kelnek ki, ezért mindíg takarítsd a lefolyódat és akkor boldog leszel.''
    aztán:
    ''Ne hagyjad a gyerekeidet egyedül tévézni, mert megzombulnak!''
    Hirtelen ezekre emlékszem, ezeket az angolon láttam, ezen van a legtöbb. A CCTV-n is van reklám, de sokkal kevesebb. Azokat nem értettem, de amiket láttam az ilyesmikről szólhat. Ha még eszembe jut valami akkor azt megírom.

Más: Láttam itt egy nagyon jó ötletet! Habár nagyon kevés jelzőlámpa van, de ahol van ott van mellé szerelve egy visszaszámláló, így mindíg tudod, hogy mennyire van még a zöld. Ez tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák