Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
zoral_
tag
nah rajottem a turpissagara! szoval parancsikonra nem mukodik a dolog, tehat a start/programok-nal kell az ikon tulajdonsagainal allitgatni...
-
rudi
nagyúr
Tudtommal ezeket a Radlinker rakja oda, amikor látja, hogy 3D-s alkalmazás bújuk meg az ikon mögött. Azért nem megy egyes játékoknál, mert ott úgy oldhatták meg az indulást, hogy az alap exe csak valami másik programon keresztül nyitja meg a valós 3D-s eszközöket takaró állományt. Ilyenek voltek régebben a litech (vagy lightech nem tudom pontosan) motorkora épülő gamek (pl. alien vs perdator vagy thief sorozat), ott a lightech.exe filere lehetett beállításokat csinálni.
-
zoral_
tag
nah senki?
-
zoral_
tag
jah es egyebkent a 4.1catalysten alapulo omega driver van fent...
-
zoral_
tag
a desktopomon eszrevettem, hogyha ramegyek az NFS-UG ikonjara, es nyomok egy tulajdonsagokat, akkor megjelenik a szokasos cuccok mellett a d3d, opengl, es radlinker ful is, mint az ATI control panelben szokott...nos ez nagyon bejon, mert igy kulon beallitasokat tudnek rendelni a jatekokhoz..
a problema az, hogy ez CSAK az nfsug ikonjanal mukodik /pillanat, pl farcry-nal meg tobbi gamenel nem jelennek meg ezek az opciok.
kerdesem hogy hol kapcsolhattam be hogy muxik a nedd4speednel, vagy hogy lehetnem masik game-nel is aktivalni stb...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest