Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macyke82
tag
Valóban jobb a 38,5 mm-es ennél a lünetta nélküli típusnál, én is nagynak tartottam a 41,5 mm-t ez is belejátszott abba, hogy váltottam, de majd meglátod / megszokod.
A valasztasod minden esetre jo volt.
A Lug to Lug high ha jól emlékszem 48 mm ez még teljesen kényelmes vékonyabb csukló esetében is. -
-
phranxinatra
aktív tag
-
fagyalllo
őstag
Téma: sinatra szerint a GS órák semmilyen tekintetben nem mérhetők a Rolex órákhoz, szerintem viszont igenis van alapja az összehasonlításnak.
Hozzászólásod alapján ezt a kérdést úgy lehet legjobban eldönteni, ha megszámoljuk a Rolex és GS tulajdonosokat és akik többen vannak, az az óra a jobb, minden tekintetben. -
vadászcsiga
félisten
Na ebben nem értünk egyet. 2 évig én is így gondoltam, rabul ejtett a mobilkamera, aztán pár éve elővettem a porosodó Nikon DSLR-t és tüzetesebben összehasonlítva a képeket, magasan verte tükrös gép amin tulajdonképpen nem lepődtem meg. Azota a mobil csak második.
t_a_m_a_s
Arra pont jobb a mobil, hacsak nincs egy jó drága fényerős obink. -
vadászcsiga
félisten
De jó kép Condy. Remelem saját lövés.
bbuffy
Ez nem az a verzió aminek lume-ja már kifakult? Itt olvastam rola valami ilyesmit: kronometer.hu
Gonzi? -
g0n21
senior tag
Èn iszom ha éppen nem tiltanak ki a saját "blogom" reklámozásáért.
Mintha nem közérdekű lenne.
De mindegy is, áztassa szét mindenki nyugodtan az óráját...
Kiváncsi vagyok, hogyha a Magyar Jeti-ben részvényes lennék, akkor nem linkelhetnék 444-es cikket?Ki tudja itt van-e anonim módban a Szily
-
5-ös kezelő
senior tag
Értem, bennem is felmerült, h ezzel az erővel fel is húzhatnám akár.
Inkább a sok irányú mozgás, kenés miatt. És van néhány nem húzható automatám is. Olyasmire gondoltam, ami egymásba helyezett körökből áll, belül az óra, és mindenfelé elfordul.
Fűtés ügyben meg jó lenne félretenni ebből a 30 fokból, ami most éjjel van a lakásomban télire, amikor lemegy 15-re. De csak az óceán jut eszembe, mint hőtároló. -
phranxinatra
aktív tag
Ha nem érdekel, ez miatt ne kezdd el nézni.
A lényeg, hogy Andy egy kisvárosi rendőrségen - Twin Peaksben - seriffhelyettes, és egy jólelkű, de nagyon ügyefogyott, tutyimutyi figura. Így hát nem nehéz róla elképzelni, hogy kicsavarva hagyja a koronát az óráján.
(#1271) csabulaxi: Én is meg vagyok róla győződve, hogy nem fogok a másik topikba írni.
(#1272) fagyalllo: Látod? Mert mindig rébuszokban beszélsz.
(#1273) vadászcsiga: Blake, blake, mindig szép, legmájerebb tánc a break! (Idézni csak a jogdíjam leszurkolása után engedem.)
-
Tiszteletes
aktív tag
Amint beavatsz abba, "amit már sokan tudnak", rögvest válaszolok.
Én nem fagyallo felvetésére reagáltam. Csak a jogdíjas posztodra. Sajnos a DVD-k tényleg nem érnek egy kalap szamócát se. Már néhány tucatnyi mennyiségben is jól néznek ki a polcon, de kb. annyit érnek mint 20 éve egy VHS gyűjtemény... A fizikai adathordozós kölcsönzéssel egyetemben kimentek a divatból. Van szebb jobb, praktikusabb. Minek gyűjteni, archiválni ha manapság akár 10 perc alatt lenn van egy Blu-Ray lemez tartalma.
OFF-ot befejeztem.
-
Tiszteletes
aktív tag
Pontosítsunk!
Amire feltételezésem szerint az előttem szólók céloztak:
Az adathordozók árába beépített (akinek újdonság volna: "Artyjust" matrica a Pendrive, üres CD-DVD-Blu-Ray csomagolásán, azt jelzi hogy ezeknek a termékeknek az árába 50-75-150Ft díjtételt építenek be. Majd ezeket a beszedett díjakat, a szerzők között osztják szét a "Működési költségek" levonása után.)
Felháborító, hogy ez a szervezet már előre eldönti: "Te úgyis fogsz jogvédett tartalmat rögzíteni ezekre az adathordozókra, ezért fizesd szépen ki a filecserélés útján beszerzett jogvédett tartalmakat elmaradt bevételét, ilyen formán. Teszünk mi arra, hogy te a családi képeidet, videóidat szeretnéd archiválni, amelyek nyilvánvalóan nem tartoznak szerzői jogvédelem alá. Pláne nem ennek a sóhivatalnak a képviseletével.... -
Skimaster
senior tag
Magas az óra,ami nem baj nekem,45 mm átmérő,de valahogy a számlap kicsi volt,és furcsa volt az egész és nem állt jól rajtam,pedig gondoltam meglepem magam,de felpróbáltam és nem...
Viszont ez:Blackbird 48mm
Ez arányos volt nagyon!Tetszett,de nem akarok bevonatos órát! -
Skimaster
senior tag
Múlt héten vettem egy ilyent,csak kiderült a lünetta után gyártott,ezért visszavittem...
Meg voltam Pesten WDL-ben megnéztem az órákat....PAM 305 akartam próbálni,de nem volt.Többi rendben volt.
Megnéztem a Seawolfot is(3 mutatóst)...hát az arányaival nem voltam kibékülve. -
phranxinatra
aktív tag
Köszönöm.
(#1196) Macyke82: Vicces, mert eddig el voltam ájulva, hogy a 3235 mennyire pontos (múlt szombat óta +3 mp), erre ma megnéztem a Subot, és 3 nap alatt nem mászott el semennyit. Most vagy megijedt a vetélytárstól és bizonyít, vagy kiegyenlíti a hordás alatt összeszedett pluszokat, azzal, hogy le van téve fél napokra.
-
Macyke82
tag
Erről a "balhéról" én is lemaradtam anno Yodamaster topiktarstol tudtam meg, hogy van ez az új fórum mikor a Monster-t adtam el neki akkor említette. Hozzáteszem pont azért maradtam le erről az egészről én is, mert részemről untam a másik fórum ellaposodását az utóbbi időben így nem nagyon olvasgattam.
Örülök, hogy van ez az új is, mert itt érdekesebb órákat látok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest