- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Füfü
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben észleltem, de most már ténylég betelt a pohár. Miért van az, hogy a RANGE utasításban ha használok Cells függvényt, néha elfogadja, néha meg azt írja ki, hogy ''Application-defined or object-defined error''. Ha elmentem és kilépek, akkor megint néha jó, néha nem. De semmit nem változtatok. Mitől van ez? Ugyan azt a sort egyik munkalapon elfogadja a másikon meg nem. Miért?
C2 -> ''8:62''
C3 -> ''4:255''
---------------------------
Sor = Range(''C2'').Value
kozep = InStr(Sor, '':'')
SorK = Val(Mid(Sor, 1, kozep - 1))
SorV = Val(Mid(Sor, kozep + 1))
Oszlop = Range(''C3'').Value
kozep = InStr(Oszlop, '':'')
OszlopK = Val(Mid(Oszlop, 1, kozep - 1))
OszlopV = Val(Mid(Oszlop, kozep + 1))
Telj = ''Munkalap''
Set Munkalap = Worksheets(Telj).Range(Cells(SorK, OszlopK), Cells(SorV, OszlopV))
Régebben volt egy olyan hibám, hogy a változókban a számokat szövegként tárolta és nem számoként, de most még ezt sem hibáztam el.
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest