Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkuci
tag
Sziasztok!
Google táblázatokban lenne egy kisebb (hát igazából nagyobb) gondom.
Excelben tök jó a get.cell dolog, ezt is ti mutattátok nekem, hogy tudjam szűrni mi az ami félkövér, dőlt stb. Ott jól is működik, de most ezt kéne valahogy átültetnem google táblázatokba.. és nem megy.
Ott nincs ilyen feature, hogy get.cell...A következő lenne a dolog.
Munkalap1 A oszlopában dátumok vannak és arra lenne szükségem, hogy ha ezt átformázzák áthúzottra, akkor Munkalap2-n (ha úgy egyszerűbb, könnyebb akár lehet Munkalap1-n is egy segédoszlopban, bármire vevő vagyok) megjelenjen, hogy igaz, ha áthúzott a szöveg, vagy hát a dátum, hamis ha nincs áthúzva.Kicsit bonyolult, remélem érthető.. és hogy tud valaki segíteni!
Köszönöm előre is!
-
sonkuci
tag
sziasztok.
excel 2016ban van egy kimutatásom, hozzátartozó kördiagram és egy szeletelő.
miután beszúrtam a diagramot, megformáztam (semmi extra, adatfeliratok hol legyenek, félkövér, stb) viszont amikor használom a szeletelőt akkor elfelejt mindent.
így ha valamit kiválasztok a szeletelővel újra be kell állítanom hozzá újra a formázást.
ha stílusból választom ki valamelyik stílust, úgy mindig érvényes bármit választok a szeletelővel.
ha elmentem sablonként se jegyzi meg a formázást.
én vagyok a béna és van erre valami egyszerű megoldás, vagy minden alkalommal be kell ezt állítanom?köszi
-
sonkuci
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
szia.
A félkövérítést azt a vezetőség dönti el, tehát az a táblázattól független.
(Amúgy, mivel nem találok erre így megoldást, ha más formázással egyszerűbb vagy megoldható, arra is nyitott vagyok. Nem tudom én, színnel kitöltés, bármi)
Igen, a két cella tartalmát kellene összehasonlítani. Ha ugyanaz akkor csak jelenjen meg az adott sor következő cellájában (ahogy írtam, mondjuk F1ben). Ha ugyanaz a két érték, akkor egyik sem félkövér.
Ha valami félkövér, akkor az nem ugyanaz, mint az amivel összehasonlítjuk, és a félkövérnek kell "nyernie" az összeshasonlításban. -
sonkuci
tag
sziasztok!
2016os excelt használok.
a gondom a következő lenne. van valami ilyesmi táblázat, mint ez:
Most a gond az lenne, hogy nekem a B1et kéne összehasonlítani D1-el és ahol fél kövér akkor azt mutassa egy másik cellában (pl itt akkor az F1-ben). Ha nincs félkövér akkor azt amit ott mutat, mert akkor az ugyanaz a két érték. Valamint C1-et is össze kéne hasonlítani ugyanígy E1-el.
Van erre valami megoldás, ötlet?
Bármilyen megoldásra vevő lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest