Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejak
újonc
Sziasztok!
Hogyan tudom megoldani excellel, hogy ha például A1 cellába beírok egy számot, akkor a B1 cellában lévő számból az A1 cellába beírt számot vonja ki, és az eredményt írja ki a B1 cellába.
Előre is köszönöm, dejak.
-
dejak
újonc
Sziasztok!
Feltöltöttem egy lap- és füzetvédelemmel ellátott excel fájlt egy jól ismert felhőtárhelyre, és megnyitottam a tárhely táblázatkezelőjével. A védelmnek se híre se hamva, az elrejtett oszlopok, amiket az excelben csak a lapvédelem feloldása után lehet felfedni, simán felfedhetők a felhőtárhely táblázatkezelőjében. tényleg ilyen egyszerű egy védelmet kikerülni?
csapcsi
-
dejak
újonc
Sziasztok!
Az a gondom, hogy ha képet helyezek el egy cellában, az nyomtatáskor jobbra eltolódva jelenik meg. Kb 5 mm-rel teszi arrébb az excel ahhoz képest, ahogy én elhelyeztem. Kipróbáltam szövegdobozzal is, avval is ugyanezt csinálja. Tudtok erre valami megoldást?
Előre is köszönöm.
-
dejak
újonc
válasz
Delila_1
üzenetére
Valóban ez lehet a megoldás a jövőre nézve, most kipróbáltam, természetesen így is lecsökkenti az oszlopszélességeket. Eddig a legyen 100% volt beállítva, valószínűleg már a lap első szerkesztésekor az 1 oldal széles, 1 oldal magast kell beállítani, és akkor minden gépen jó lesz. A nyomtatáshoz eleve ráhagyással szerkesztem a cella tartalmát, hogy minden biztosan cellán belül maradjon.
-
dejak
újonc
válasz
Jarod1
üzenetére
A4-esre van van állítva, és mégsem jó minden gépen. Anyit még hozzátennék: 4 oszlopból áll a lap, az oszlopszélességek összege plusz a lap margójának szélessége tesz ki 21 cm-t. Evvel a méretezéssel működik a nyomtatás három gépen, a negyediken két oldalra akarja nyomtatni. Bár először csak azon a gépen volt jó, amelyikkel megszerkesztettem, a másik kettőn nem. Aztán kicsit összébb húztam az oszlopszélességeket, és így jó lett mindhárom gépen. Most érkezett egy negyedik gép, azon megint nem jó.
-
dejak
újonc
Sziasztok!
Windows 7-es és Office 2013 van telepítve a gépeinken. A4-es papírhoz méreteztem táblázatot. Amelyik gépen megszerkesztettem a táblázatot, azon kinyomtatható az A4-es lapra a táblázat. A többi gépen viszont előfordul, hogy két lapra akarja nyomtatni, és mindig vízszintesen, a 210 mm-es lapszélesség nem tetszik neki, ebben az irányban akarja két oldalra nyomtatni. Van amelyik gépen ez történik, van amelyiken pedig nincs semmi gond. Tudnátok segíteni, mi ennek az oka?
Köszönöm, deják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50