-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szavapart
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem is egy kérdésem.
Tehát: Van egy oszlop, amely dátumot és időt tartalmaz ÉÉÉÉ.HH.NN ÓÓP formátumban, de csak az óra, percre lenne szükségem. Levágni (JOBB,BAL) nem sikerült, mert rögtön átalakítja számmá. IDŐ függvény látszólag megteszi, az oszlopban csak az óra perc látszik, de nem kereshető, mert valójában tartalmazza a dátumot is.
Bármi ötletet szívesen látok.
Előre is köszönöm. -
szavapart
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy számomra érthetetlen problémám van.
Adva van egy munkalap egy oszlopban telefonszámokkal, és egy másik szintén egy oszlopban a telefonszámokkal és egy másik oszlop a tulajdonosokkal.
Elvben az FKERES(A2;Munka3.A1: B41;2;Hamis) függvénynek működnie kellene, de #Hiányzik -ot kapok eredményül.
Mit rontok el?Köszönettel: Szavapart
( Az eredeti függvényben nincs szóköz a kettőspont és a B között, csak ide"smiley-t rak a rendszer)
[ Szerkesztve ]
-
-
szavapart
csendes tag
válasz szavapart #13425 üzenetére
A számokat és a hozzá tartozó adatokat egy program generálja, sajna ahhoz nem férek hozzá, de:
Úgy látszik a péntek tizenhárom bejött.
Bizonyosan a formázás a hibás. Mindkét munkalapot elmentettem .csv-be. Majd visszamásoltam egy új Excel táblába és működik.
Nem túl elegáns, de legalább megy.Köszönöm a segítséget, és bocsánat, hogy egymás után ennyiszer írtam, de mire kipróbáltam valamit, már lejárt a szerkesztési jogom.
Üdvözlettel és Jó hétvégét kívánva: Szavapart
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten