Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Erre tipp?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Adott jó pár oszlop diagram. A diagramon különböző intervallum értékeit mutatja. A középső részen lenne egy úgymond egészséges tartomány, a 2 széle pedig ami kívül esik a nem egészséges.
Valahogy ábrázolnom kellene, hogy melyik az egészséges.
Eddig 2 függőleges vonal volt berakva, azonban ez a tartomány a szűrési feltételeknek megfelelően kellene, hogy változzon, ezért a függőleges vonal nem megoldás.
Van erre valami megoldás?
Egy kép, hogy mire gondolok, a piros vonalnak kellene változnia annak megfelelően, hogy mi a háttér adat vagy a feltétel
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Van egy megnyitáskor automatikusan frissilő pivot tábla. Azonban a pivot részeit hiába állítom be mondjuk nagyobb betű stb. mégsem marad úgy, hanem visszaugrik.
Van erre valami egyszerű megoldás?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Excelben hogy tudom beállítani, hogy egyes cellák színét vagy betűket megadott színkód alapján formázzon? PL. 26 az fekete stb
Köszi
-
szabonagyur
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
Hali,
Abban kellene nekem segítség, hogy hogy tudom beállítani, hogy az Excel is ezt a hetet week01-nek számolja és ne 02-nek.
Outlookban sikerült beállítani, hogy a week01 az a január 4, de Excelben ez már week02.Van erre valami megoldás?
Köszi
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Alap szintű VB tanulására adnám a fejem, mit javasoltok miből érdemes? Jó lenne olyan ami eléggé részletes, akár példákkal stb, ár nem számít

-
szabonagyur
félisten
válasz
Fferi50
üzenetére
Tényleg ott van, köszönöm szépen
Van egy ritkán használt gépem amin néha dolgozgatok kint az udvaron, arra még jó... és már az O365 licenszből nincs több szabadon, csak a 2010-ből aztán gondoltam felrakom arra, arra még jó, csak ezt nem találtam benne 
Van amúgy valami olyan ami nincs benne az Excel 2010-ben de a 2013-ban és must have?
2013-ban vannak ezek a áruház cuccok, stb de az nem érint engem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
Jól emlékszem, hogy a O2010-ben levő Excel nem tudott olyat, hogy mondjuk egy diagramon belül 2 féle megjelenítést, tehát mondjuk egy oszlop meg egy vonal diagram menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van egy ritkán használt gépem amin néha dolgozgatok kint az udvaron, arra még jó... és már az O365 licenszből nincs több szabadon, csak a 2010-ből aztán gondoltam felrakom arra, arra még jó, csak ezt nem találtam benne