Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok,
A kollégám egy excel dokumentum lapjait jelszóval védett, de nem emlékszik hogy mit adott meg anno, és most a főnök szólt hogy módosítson benne bizonyos dolgokat. Egész nap kerestünk valami programot amivel vissza lehet állítani, de nem sikerült. Tudtok ajánlani valamit, mert félő hogy leszedi a fejét a "bigboss" ? 😭 -
VANESSZA1
őstag
Rég jártam erre, üdv mindenkinek.
A kérdésem a következő lenne:
Ha adott A1 cella ahol dátum van 01.10.2012
szeretném ha B2 cellában 5 munkanappal kevesebb lenne (szombat, vasárnap nem munkanap)
és szeretném ha C2 cellában 8 munkanappal kevesebb lenne (szombat, vasárnap nem munkanap)
és C2 ben 3 munkanappal több lenne ( vasárnap nem munkanap,de szombat igen)
akkor milyen képlettel lehetne ezt megoldani?Köszönet előre is.
-
VANESSZA1
őstag
Igen működik az F9-el az újragenerálás. Amúgy 2007-et használok mert az van meg legálisban.
-
-
VANESSZA1
őstag
Ha jól tudom, van Excel-ben véletlen szám generátor. Lehet ezt valahogy lottószám generátorrá átalakítani? Pl.ötöslottó, és hatoslottó számgenerátorra gondolok.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Huuúú Szuper !
Thank you !

-
VANESSZA1
őstag
Úgy le lehet védeni jelszóval egy Excel táblázatot, hogy megnyitás előtt kérjen jelszót, de ne látszódjon addig semmi a táblázatból?
-
VANESSZA1
őstag

-
VANESSZA1
őstag
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok !
Szeretném megtudni, hogy egy diagramba hogy tudok értéktengelyt beszúrni, vagy létrehozni.
Gondolok arra hogy ha kimutatom az egész éves árbevételt hónapokra bontva, és szeretnék egy tengelyt húzni, ami minden hónapban természetesen azonos 100e €., mivel ez a cégvezetés elvárása. -
VANESSZA1
őstag
Lehetséges az Excelben olyan diagram készítése aminek az idővonala egy csuszka segítségével mozgatható?
Gondolok itt egy olyan diagrammra, amelyik egy évre szól, és minden naphoz tartozik egy adat, de ha ezt diagrammba teszem akkor egy nagyon hosszú diagrammom keletkezik.
Ha van egy csuszka akkor mozgatható az idővonal, és akár március 23.-hoz, vagy december 8.-hoz húzhatom, vagy léphetek. -
VANESSZA1
őstag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
köszönöm.

-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem:
Van egy mappám, amiben .doc fájlok. Ebben a mappában létrehozok egy excel fájlt amiben elkészítek egy listát,ezekről a .doc-os fájlokról. Minden egyes sorba be herül egy hivatkozás is az adott fájl-ról.
A kérdésem a következő:Létre tudom ezt úgy hozni, hogy ha a mappát átteszem egy másik gépre ott is működjenek a hivatkozások?
-
VANESSZA1
őstag
A legnagyobb probléma, hogy egy táblázatba menne a két kategória,
a szellemi: 8:00-16:30-ig
és a fizikai
fizikai1: 4:30-13:00-ig
fizikai2: 5.30-14:00-ig
fizikai3:14:00-22:30-ig
fizikai4: 22:00-6:30-ig
A ledolgozás csak a kajaszünetre vonatkozna, (ahogy többen írtátok, a kajaszünetet mindenhol ledolgoztatják, jelen esetben 0:20 percet, de a 10 perc cigaretta szünet kötelező, amit nem kell ledolgozni.Össze lehet hozni így egy táblázatot, hogy ezek a szempontok alapján legyenek elkülönítve , hogy ki mikor melyik műszakban mennyit dolgozott?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hivatalos jogszabály szerint egy dolgozó nem dolgozhat napi 11-óránál többet.
Erről tudok én is, ezt be is tartják.
Az étkezési idő 20 perc + 2x5 perc cigaretta szünet van 8 óránként.
Ezt az időt kell arányosítani, arra az esetre ha túlórázik esetleg a dolgozó.Ebben igazatok van , és ezt mindenképp jelezni fogom bent, mert nem tudom így van-e. -
VANESSZA1
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Delila_1 !
Akkor hogy lenne szerinted helyes?
Nyilvánvaló, hogy vannak olyanok akik, pl. a munkaidő beosztás, és a termelés optimalizáció végett 4:30-kor ( azaz 1 órával hamarabb kezd ) és 13:00-ig van. Őneki ez a 8óra.
A többség 5:30 kor kezd, és 14:00-ig van, nekik ez a 8órás munkarend, és ez tekinthető a délelőttös műszaknak. Igen 0:30 perccel többet dolgoznak, és azért, mert ( mint minden termelő egységben ) a kajaszünetet le kell dolgozni.De, ha most beírjuk, hogy 5:30tól 14:00-ig , akkor kijön 7:58 perc délelőttös, holott itt Őneki 8 óra kellene kijöjjön.
De ha van egy olyan jól elszámolható rendszerre ötleted, amivel a dolgozó is jól jár,
és jól jár az is aki
5:30-14:00 fizikai dolgozó
4:30-13:00 fizikai dolgozó
8:00-16:30 szellemi dolgozó
14:00-22:30 fizikai dolgozó
22:00-6:30--ig (fizikai dolgozó) dolgozik, és nem veszik el dolgozóknál 2-4 perc, mindenki jól jár,senkinek nem sérül az érdeke, ígérem a cégvezetőnél prezentálni fogom. -
VANESSZA1
őstag
válasz
ulrik19
üzenetére
Őszinte leszek, már abszolút nem értem .
A szünet a következőből áll össze :
-étkezési szünet 20perc
-cigaretta szünet 2x 5percÍgy összesen 30perc műszakonként
A másik az 5:30-as probléma.
Szerintem nem jó ha kitoljuk a határt 9 órára, mert inkább azt kellene figyelembe venni valahogy, hogy ha a megkezdett idő 14:00nál magasabb akkor délutános, ha a megkezdett idő 22:00 felett van akkor éjszakás x órán keresztül, egész reggel 6-ig. -
VANESSZA1
őstag
válasz
ulrik19
üzenetére
Nem tudom, akkor mi lehet. feltettem ide a táblázatot. megnéznéd?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
ulrik19
üzenetére
"pl. 0-6 óra közé eső rész az előző naphoz tartozzon? de ha valaki mondjuk 3-kor kezd, akkor?"
Legjobb lenne ha pl a 0-4:30 közötti rész az előző naphoz tartozzon.
Mert van olyan dolgozó aki reggel 4:30 kor kezd, de Ő még ettől a délelőtti műszakhoz tartozik, mert előbb 12:30 kor.
De ha megkezdte a 22:00 után akkor mindenképp, reggel 6-ig számolja az éjszakaihoz. -
VANESSZA1
őstag
válasz
ulrik19
üzenetére
Műszakonként 45 perc, de lehet hogy ez változni fog, és azért van egy cella ahol a műszakonkénti szünet van.
Ha 2 műszakban dolgozott, akkor abban a műszakban, ahol tovább volt ott van a 45 perc, a másikban semmi.A másik kérdés:
Ha éjszakai műszakban dolgozik, 22:00-től reggel 06:00-ig akkor nem ír ki semmilyen eredményt. Valami nem stimmel,mert ilyenkor is 8 órát dolgozott az éjszakaiban, de mindhárom műszaknál csak ######### van.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Megvan a hiba nálam volt . sorry !
De lenne még egy kérdésem, minden műszakban van szünet ami jelen esetben 0:45 perc, és ezt az értéket F1 cellába helyeztem, hogy tudom azt még megoldani, hogy csak akkor vonja le az adott műszakban, ha dolgozott? Azt nem szeretném , hogy -0:45 perc legyen, ha nem dolgozott?
És még egy kérdés? hogy lehet gyorsan úgy beírni idő adatot, hogy kettőspont nélkül, vagy valami egyszerűsített formában?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
ulrik19
üzenetére
Igen , addig jó, hogy a délelőttit jól számolja, de ha 8:00-tól 16:00-ig dolgozott akkor az a délelőttiben 6 óra , és 2 a délutániban.
De nem így jön ki.A másik , ha 10:00-től volt 22:30-ig az a
délelőttiben 4 óra,
délutániban 8 óra,
éjszakaiban 0:30 percés itt se az jön ki,sajnos.
-
VANESSZA1
őstag
Lenne még egy kérdésem, a kollégám szeretne egy statisztikát készíteni , ki melyik műszakban mennyit dolgozik.,de nem jövünk rá milyen képlet lenne a megfelelő, ha azt szeretnénk tudni, hogy a ledolgozott időből mennyi esett délelőtti, délutáni, vagy éjszakai műszakban.

így néz ki a táblázat
-
VANESSZA1
őstag
Lehetséges két kritérium alapján keresni? Arra gondolok, hogy a B oszlopban szeretnék egy kritérium , és a C oszlopban is egy kritériumra keresni. Ha megfelel mindkettőnek akkor egyenlő azzal ami az M oszlopban található.
Létezik ilyenre megoldás?
-
VANESSZA1
őstag
-
VANESSZA1
őstag
-
VANESSZA1
őstag
Feltöltöttem ide az Excel táblázatot. Hátha valamelyikőtök tud segíteni.

-
VANESSZA1
őstag
Sajnos nem jó az én képletem, mert túl hosszú lesz a képlet.
A kérdés továbbra is adott. -
VANESSZA1
őstag
Lenne egy kérdésem:
Van C1;C2;C3 cellában három kód a három kód melletti sorokban egészen a Q oszlopig értékek, számok vannak.
A B oszlopban váltakozva írom be a kódokat. A kódok mindig a három sor elején megtalálható kód egyike.
Az R oszlopba olyan szorzat kellene kerüljön, ami,
Ha a C1-es kódnak megfelelő, akkor =SZORZAT(D1:Q1)*SZORZAT(D5:Q5),
ha a C2-nek megfelelő a kód akkor =SZORZAT(D2:Q2)*SZORZAT(D5:Q5) ,
ha a C3-nak megfelelő kód akkor =SZORZAT(D3:Q3)*SZORZAT(D5:Q5)melyik képlet lenne megfelelő?
-
VANESSZA1
őstag
Az után érdeklődnék, hogy Excel fájl-ba be lehet-e illeszteni egy Word fájl-ban található adatot vagy magát az egész Word doksit?
-
VANESSZA1
őstag
Véletlen számgenerátort lehet az Excel-ben csinálni?
Arra gondolok, hogy van egy névsor, és mindegyik névhez szeretnék egy véletlen számot generálni, mely a C1; és D1-es cella értékei közt van.
Fontos lenne, hogy akiknek már van egy ilyen generált szám, azt a számot kihagyja, mégegyszer azt a számot ne használja fel, hogyha a névsor későbbiekben bővítem.Lehetséges ilyen?
-
VANESSZA1
őstag
Ezt a makró diagrammot hogyan tudom egy Excel táblába betenni?
Private addDataRunner As Thread
Private rand As New Random()
Private chart1 As Dundas.Charting.WinControl.Chart
Public Delegate Sub AddDataDelegate()
Public addDataDel As AddDataDelegate
...Private Sub RealTimeSample_Load(sender As Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Dim addDataThreadStart As New ThreadStart(AddressOf AddDataThreadLoop)
addDataRunner = New Thread(addDataThreadStart)addDataDel = New AddDataDelegate(AddressOf AddData)
End Sub 'RealTimeSample_Load
Private Sub startTrending_Click(sender As Object, e As System.EventArgs) Handles startTrending.Click
' Disable all controls on the form
startTrending.Enabled = False
' and only Enable the Stop button
stopTrending.Enabled = True' Predefine the viewing area of the chart
minValue = DateTime.Now
maxValue = minValue.AddSeconds(120)chart1.ChartAreas(0).AxisX.Minimum = minValue.ToOADate()
chart1.ChartAreas(0).AxisX.Maximum = maxValue.ToOADate()' Reset number of series in the chart.
chart1.Series.Clear()' create a line chart series
Dim newSeries As New Series("Series1")
newSeries.Type = SeriesChartType.Line
newSeries.BorderWidth = 2
newSeries.Color = Color.OrangeRed
newSeries.XValueType = ChartValueTypes.DateTime
chart1.Series.Add(newSeries)' start worker threads.
If addDataRunner.IsAlive = True Then
addDataRunner.Resume()
Else
addDataRunner.Start()
End If
End Sub 'startTrending_ClickPrivate Sub stopTrending_Click(sender As Object, e As System.EventArgs) Handles stopTrending.Click
If addDataRunner.IsAlive = True Then
addDataRunner.Suspend()
End If' Enable all controls on the form
startTrending.Enabled = True
' and only Disable the Stop button
stopTrending.Enabled = False
End Sub 'stopTrending_Click'/ Main loop for the thread that adds data to the chart.
'/ The main purpose of this function is to Invoke AddData
'/ function every 1000ms (1 second).
Private Sub AddDataThreadLoop()
While True
chart1.Invoke(addDataDel)Thread.Sleep(1000)
End While
End Sub 'AddDataThreadLoopPublic Sub AddData()
Dim timeStamp As DateTime = DateTime.NowDim ptSeries As Series
For Each ptSeries In chart1.Series
AddNewPoint(timeStamp, ptSeries)
Next ptSeries
End Sub 'AddData'/ The AddNewPoint function is called for each series in the chart when
'/ new points need to be added. The new point will be placed at specified
'/ X axis (Date/Time) position with a Y value in a range +/- 1 from the previous
'/ data point's Y value, and not smaller than zero.
Public Sub AddNewPoint(timeStamp As DateTime, ptSeries As Dundas.Charting.WinControl.Series)
Dim newVal As Double = 0If ptSeries.Points.Count > 0 Then
newVal = ptSeries.Points((ptSeries.Points.Count - 1)).YValues(0) +(rand.NextDouble() * 2 - 1)
End IfIf newVal < 0 Then
newVal = 0
End If
' Add new data point to its series.
ptSeries.Points.AddXY(timeStamp.ToOADate(), rand.Next(10, 20))' remove all points from the source series older than 1.5 minutes.
Dim removeBefore As Double = timeStamp.AddSeconds((CDbl(90) * - 1)).ToOADate()
'remove oldest values to maintain a constant number of data points
While ptSeries.Points(0).XValue < removeBefore
ptSeries.Points.RemoveAt(0)
End Whilechart1.ChartAreas(0).AxisX.Minimum = ptSeries.Points(0).XValue
chart1.ChartAreas(0).AxisX.Maximum = DateTime.FromOADate(ptSeries.Points(0).XValue).AddMinutes(2).ToOADate()chart1.Invalidate()
End Sub 'AddNewPoint'/ Clean up any resources being used.
Protected Overloads Overrides Sub Dispose(ByVal disposing As Boolean)
If(addDataRunner.ThreadState And ThreadState.Suspended) = ThreadState.Suspended Then
addDataRunner.Resume()
End If
addDataRunner.Abort()If disposing Then
If Not (components Is Nothing) Then
components.Dispose()
End If
End If
MyBase.Dispose(disposing)
End Sub 'Dispose -
VANESSZA1
őstag
Delila_1!
Korábban emlitetted, létezik itt fent egy olyan makró, amihez gombot tudok hozzárendelni, és csak megnyomás után kezdenek számolni a képletek.Hol találom ezt?
Lehet úgy módosítani , hogy én jelölöm ki azokat a tömböket amelyek gombnyomás után számolnak?

-
VANESSZA1
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, megpróbálom, ha nem megy akkor kereslek..,ha kereshetlek.

-
VANESSZA1
őstag
Létezik arra valamilyen megoldás, hogy van egy Access adatbázisom (sajnos Excelben nem fért el, mert 3 lapon betölti a 65000 sort ).
Ez dolgozói adatokat tartalmaz. Ki , a hét melyik napján mit csinált. Ezeket az adatokat összesíteni szeretném egy Excelbe.
Az Excel ki tudja venni Access-ből a szükséges adatokat összesítve? -
VANESSZA1
őstag
Köszönöm a múltkori makrót !
Ismét segítségre lenne szükségem.
Olyan képlet kellene ami %-ban mutatja a teljesítményt.
A5;A7;A11;A22;A42 cella tartalmaz értéket %-ban ( pl. 33% )
A képlet a cellák átlag értékét kellene mutassa, de ha bármelyik cellában 0% van azt ne kalkulálja bele, mert az lehúzza az össz értéket. -
VANESSZA1
őstag
Lehet olyan makrót irni ami riaszt? Olyanra gondolok, hogy ha egy oszlop cellái közt bármelyik cella eléri az aktuális dátum értékét akkor riaszt valahogy?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
De igazából az érdekelne, hogy a D oszlopba kiket nem helyezett el a kollega.
Az is lehet hogy bizonyos cellákban nem lesznek nevek, azért kellene egy táblában( p.l: A1:A88) található névsort összehasonlitani egy másik tábla ( D1: D70) értékeivel.
És az kellene eredményül, hogy Kovács Istvánné...., ( azok akik nem találhatók a D oszlopban.
Nem mindig ugyanoda kerülnek a nevek, pl az is lehet, hogy egyik nap Kovács Istvánné a D12 cellában lesz, és az is lehet ,hogy másnap a D70-ben . -
VANESSZA1
őstag
Sziasztok!
Olyan képlet érdekelne amivel 2 oszopban ( A és D oszlop) található névsort hasonlítok össze , és az eredményül azt a nevet adja aki hiányzik az A oszlopból.
Az A oszolop a névsor , a D a napi névsorlista.
Delila_1 ! elküldtem neked is.
-
VANESSZA1
őstag
Delila_1 !
Kérdésem lenne , küldtem egy emailt, leirtam benne mindent...

-
VANESSZA1
őstag
Szia !
Küldtem egy emailt..
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Rájöttem, talán az a gond,hogy közben módosítottam a táblázatot. Cellákat szúrtam be.
Az emailben amit küldtél tökéletesen működik, csak azt a táblát tovább fejlesztettem..Akkor most helyesen így nézne ki a makró?
Sub rejt()
Dim lap As Variant
lap = Array("Kaschieren", "Näherei")
For ll = 0 To 1
Sheets(lap(ll)).Select
For sor = Range("G65536").End(xlUp).Row To 11 Step -1
If Cells(sor, 7) = "" Then GoTo Köv
If Cells(sor, 7) = 0 Then
Range("G" & sor).Select
Selection.EntireRow.Hidden = True
End If
Köv:
Next
Next
End SubSub felfed()
Dim lap As Variant
lap = Array("Kaschieren", "Näherei")
For L = 0 To 1
Sheets(lap(L)).Select
Rows("11:100").Select
Selection.EntireRow.Hidden = False
Range("C1" & sor).Select
Next
End SubA G oszlop 11-es sorától kellene elrejteni, vagy felfedni.
Helyesen módosítottam?
Vagy a felfeden még kell alakítani? -
VANESSZA1
őstag
És még egy kérdés a CONVERT függvényre:
Ez a függvény alkalmas arra is, hogy ha én 0:01:34 ( 0óra,1perc,34mp) -et akarok átváltani másodpercre? -
VANESSZA1
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Bocsi,hogy csak most, de lejárt a munkaidő és most itthon folytatom.
A helyzet az, hogy a benti gépen Excel 2003 van, és azon nem akar elindulni. Mindig nyöszörög hogy indítsam el a makrót, amit megteszek, de a gomb nem működik.
itthon 2007 van ezen engedélyezem és szó nélkül tökéletesen megy.
Nem értem, mi a gond.Továbbá ha vannak ilyen táblázataim akkor hogyan tudok ilyen gombot ( makrót ) csinálni erre a feladatra?
-
VANESSZA1
őstag
A WEEKNUM() függvény Excel 2003-ason miért nem működik?
Meg lehet oldani hogy ott is működjön?
Az Office 2007-en megcsináltam, de a 2003-as nem ismeri ezt a függvényt.
Függvényeket nem lehet frissíteni? -
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Még egy kérdésem lenne:
-megtudom-e oldani ,hogy egy Excel táblázatban csak bizonyos cellák legyenek levédve.
-ha ezt a táblázatot odaadom a kollégámnak, aki az adatfeldolgozást végzi, és nem egy nagy Excel guru, akkor csak azokba a cellákba tudjon beírni ahová szüksége, a többihez ne férjen hozzá, vagy jelszó kelljen azok módosításához.
A probléma az, hogy elkészítek egy jó táblázatot, működik minden rajta, de Ő ide oda átmásolgat képleteket és max.2 hét és vége a táblázatnak.
A lapvédelem levéd mindent, azokat a cellákat is ahová Ő a termelt mennyiséget kellene beírja...
Ha létezik megoldás megosztanád velem?
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok!
A heteket meglehet jeleníteni az Excelben?
Gondolok arra , ha egy cellában dátumon van pl. 2009-02-27, és a másik cellában megszeretném jeleníteni a dátumhoz tartozó hetet pl. 2009-02-27 az a 9.naptári hét.
De viszont ha 2009-03-03 van akkor már természetesen nem a 9.hét , hanem a 10.hét jelenjen meg?Van erre megoldás?
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok!
Biztos tudtok segíteni, mert korábban kaptam itt megoldást már.
Az Excelben, ha vannak bizonyos cellák, melyekben értékek vannak.pl: A1ben 20%; B1ben 24%....és így tovább, akkor azt szeretném elérné, hogy ha a cellában szereplő érték elér 60%-ot, vagy felette van akkor a cella háttere zöld legyen, ha alatta van akkor piros színű.
Várom az ötleteket...,melyeket előre is köszönök.
-
VANESSZA1
őstag
Köszi!
És kérdezhetek még egyet?
Munkaidő számítás.
Nálunk csak azt számolják túlórának ha 30 percet
meghaladja a túlórád. Magyarul ha 8:30 felett van a munkaidőd akkor
van fél órád túlóra.Ha nem éred el a 31 percet, akkor nincs (15 percet
nem számolnak).
Addig eljutottam hogy az első oszlop az érkezés idejét tartalmazza
(pl. 7:00 ).
A második oszlop a távozás idejét (pl: 16:00)
És a harmadik oszlop a ledolgozott órák számát ( pl. 8:40 )erre meg is
van a képlet.
A harmadik oszlopba kellene nekem az hogy van-e túlórám , ha igen
akkor mennyi az összes munkaidő,tehát ha 8:30 alatt dolgoztam akkor
8:00 legyen vagy az adott óra, ha felette akkor a túlórával
összesitett idő.
A negyedik oszlopba kellene csak a túlóra ideje.Ezeket a képletek nem tudom sehogy összehozni.
-
VANESSZA1
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Norma felmérést végzek, és adott 2 oszlop, ahová az adatokat viszem be. Az első oszlop tartalmazza a dolgozó norma idejét (pl. 00:12:00) .
A második oszlopban kellene számolnom az első oszlop átlagát, és az átlaghoz kellene hozzáadjon 15% ot. Erre kellene egy függvény nekem. Sajnos akárhogy próbálom mindig olyat kapok hogy pl. 0,0002234 és nem idő formátumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50