- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
tag
válasz
Delila_1 #52889 üzenetére
Szia!
Most már rájöttem, hogy nem véletlenül kértek mintát arról. hogy mit szeretnénk.
Átgondoltam, s rájöttem, hogy amit legelőször írtál, az kell nekem. Ha csak 1 sor van, akkor nem megy, de a többi esetben úgy néz ki, hogy jó. Az egysoros javítást meg megpróbálom beleügyeskedni a későbbi makróid alapján.
Sikerült is a javítás, egyelőre a teszteken át ment, szerintem jó lesz.
Csak hogy átlássátok mi a folyamat.
Tehát a lényeg. Érkeznek összevissza sorrendbe az áruk. Megszűröm az A oszlopot almára, ha megtörtént a bevételezés, az almák mellé menne az x. Majd jön másik meló, legközelebb már először B-re szűrök, mert ami nem üres, azzal nem kell foglalkoznom. Amit bevételeztem, azok bizonylatát ki kell nyomtatni. Szűrés X-re a B oszlopban és C-ben üresre. Ha megtörtént a nyomtatás mehet a C-be az x. Ami nyomtatva van, azt könyvelni kell C x, D üres amivel foglalkoznom kell. Persze, ha van lehetőség mindet folyamatában csinálni, akkor nincs erre szükség.Ismét köszönet a segítségért és a Türelemért!
#52886Fferi50
Neked is!
Nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest