Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Most már rájöttem, hogy nem véletlenül kértek mintát arról. hogy mit szeretnénk.
Átgondoltam, s rájöttem, hogy amit legelőször írtál, az kell nekem. Ha csak 1 sor van, akkor nem megy, de a többi esetben úgy néz ki, hogy jó. Az egysoros javítást meg megpróbálom beleügyeskedni a későbbi makróid alapján.
Sikerült is a javítás, egyelőre a teszteken át ment, szerintem jó lesz.
Csak hogy átlássátok mi a folyamat.
Tehát a lényeg. Érkeznek összevissza sorrendbe az áruk. Megszűröm az A oszlopot almára, ha megtörtént a bevételezés, az almák mellé menne az x. Majd jön másik meló, legközelebb már először B-re szűrök, mert ami nem üres, azzal nem kell foglalkoznom. Amit bevételeztem, azok bizonylatát ki kell nyomtatni. Szűrés X-re a B oszlopban és C-ben üresre. Ha megtörtént a nyomtatás mehet a C-be az x. Ami nyomtatva van, azt könyvelni kell C x, D üres amivel foglalkoznom kell. Persze, ha van lehetőség mindet folyamatában csinálni, akkor nincs erre szükség.Ismét köszönet a segítségért és a Türelemért!
#52886Fferi50
Neked is!
Nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50