Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
ezt néztem én is, amikor rákerestem . Nekem olyan kéne hogy full automatikus, nem kérdez semmit. Ebben sok a messagebox. Pl amikor lementi a pdf fájlt, akkor mindig az aznapi dátumot írja bele a fájlnévbe, így nem lesz olyan hogy felül kell írni stb. Nem kéne tallózni stb.
Ha értenék, hozzá megoldanám.
Megpróbálok majd belőle alkotni vmit, de nem hiszem ,hogy sikerrel járok.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest