- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Delila_1 #4474 üzenetére
Nem egészen... ezek szerint rosszul írtam le. Tehát:
Van egy munkafüzetem, benne két munkalap: "Alkatrészjegyzék" és "Szabásjegyzék". Az elsőben megadom az alkatrész hosszát (1500) egy rubrikában - legyen D4 ill. a szélességét (500) egy másik rubrikában - F4.
Ezt a két adatot átvitetem a "Szabásjegyzék" munkalapra - a következő képlettel =Alkatrészjegyzék!D4 ill. =Alkatrészjegyzék!F4 - két másik rubrikába. Tehát az 1500 megjelenik a C5, az 500 az E5 rubrikában a "Szabásjegyzék" munkalapon (köztük van az "x" a D5 rubrikában).Na mármost, ha én - dolgozva az "Alkatrészjegyzék" munkalapon - több olyan alkatrész méretet adok meg ami megegyezik az 1500×500-as formátummal (figyelem! fordítva már nem igaz; tehát 500×1500 nem u.a.) akkor az össze 1500×500-as méret pirossal jelenjen meg a "Szabásjegyzék" munkalapon (lehetőleg csak az 1500 és az 500).
Ezen adatok oszlopszerűen helyezkednek el egymás alatt, tehát a formázást valszeg a C és az E oszlopra kell ki írni.
Ez megoldható-e? Különben ha kell, elküldhetem privátba az egész munkafüzetet, ha akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest