Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenJoe80

senior tag

válasz Delila_1 #4474 üzenetére

Nem egészen... ezek szerint rosszul írtam le. Tehát:

Van egy munkafüzetem, benne két munkalap: "Alkatrészjegyzék" és "Szabásjegyzék". Az elsőben megadom az alkatrész hosszát (1500) egy rubrikában - legyen D4 ill. a szélességét (500) egy másik rubrikában - F4.
    Ezt a két adatot átvitetem a "Szabásjegyzék" munkalapra - a következő képlettel =Alkatrészjegyzék!D4 ill. =Alkatrészjegyzék!F4 - két másik rubrikába. Tehát az 1500 megjelenik a C5, az 500 az E5 rubrikában a "Szabásjegyzék" munkalapon (köztük van az "x" a D5 rubrikában).

Na mármost, ha én - dolgozva az "Alkatrészjegyzék" munkalapon - több olyan alkatrész méretet adok meg ami megegyezik az 1500×500-as formátummal (figyelem! fordítva már nem igaz; tehát 500×1500 nem u.a.) akkor az össze 1500×500-as méret pirossal jelenjen meg a "Szabásjegyzék" munkalapon (lehetőleg csak az 1500 és az 500).

Ezen adatok oszlopszerűen helyezkednek el egymás alatt, tehát a formázást valszeg a C és az E oszlopra kell ki írni.

Ez megoldható-e? Különben ha kell, elküldhetem privátba az egész munkafüzetet, ha akarod.

Új hozzászólás Aktív témák