Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
Delila_1 #38292 üzenetére
koszi, lesz erom mindjart megnezem.
ha a 38283-hsz-re gondolsz (ott irtam hogy uj excelben mukodik) akkor az a cella szinenkenti szummazasra vonatkozott. bocs, ha nem voltam1ertelmu .ott all fen az a problemam, hogy ha letrehozok egy uj excelt abba belerakom azt a modult akkor tok jol tudom szummazni szin szerint. viszont ha a jelenlegi file-be rakom bele akkor vannak gondjaim.
ma pl. tok jol mukodott, egeszen addig mig az excel-t nem mentettem el, nah akkor a vegeredmenyek eltuntek es ?name error-ra futott ki..
( a file makrobaratkent van elmentve, nincs mas makro ami bezavarni viszon valo igaz, eleg nagy sok keplettel lappal) viszont nem ertem hogy mikor eloszor beleraktam a modul-t, akkor a fv mukodott, majd mentesre kidoba a ?name-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest