Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi50!
Bocs, hogy megint zargatlak, de elakadtam...
A tegnapi szkripted teljesen jól működik, de egy dolgot sehogyan sem tudok benne megoldani, pedig fél nap ezzel foglalkoztam. Az lenne a jó, ha a kereső mező egy "GUI" nevű excel fájlban lenne, míg az adatok egy másik, mondjuk DATA nevű excel fájlban kapnának helyet. Ha ez így túl összetett, tulajdonképpen az is rendben lenne, ha egy fájlban lenne a felület és a forrás is, két külön munkalapon.
Alapvetően az oszlopok / sorok elrejtése is opció lenne, de attól meg kidől a szkript.
Köszönöm a segítséget előre is!
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, Range("B2")) Is Nothing Then
Application.EnableEvents = False
ActiveWorkbook.FollowHyperlink Address:=Range("$A$7:$A$1000").Find(What:=Target.Value, LookIn:=xlValues, lookat:=xlWhole).Offset(0, 1).Value
Application.EnableEvents = True
Range("B2").Select
End If
End Sub -
Declare
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Erre esetleg ötlet?[link] Ugy erzem, nem lehet nagyon nagy különbseg, de nem tudtam atirni, pedig probalkoztam a net segitsegevel

Meg meg egy kerdes ugy mindenkihez:
Szeretnek egy makro gombot kesziteni magamnak a következö müvelethez:
Valahol all a kijelöles egy sorban, cellaban (Pl: D10)
- Szurjon be egy teljes sort föle (ez az ujjonan beszurt sor lesz most már a 10-ik sor)
- Masolja ide a teljes 9 sort (azaz ami a beszurt sor fölött van)
- "K" cellájába (K10) be irja be, hogy "Gyár",
- M10 be irja be a következö kepletet=M9*0,1Probaltam most ezt is kisakkozni, egy egy rész össze is jön, de egy makroba nem sikerül megoldanom
A gombot mar meg tudtam csinalni, csak a makro hianyzik mögüle 
Esetleg erre egy megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gombot mar meg tudtam csinalni, csak a makro hianyzik mögüle