Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Notebook hibák
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Gem Geza
üzenetére
én sem ismertem, kapásból én is valami =DARABTELI(tartomány;ÜRES()) gnómmal ugrottam neki, ami ofc nem működött, aztán elkezdtem böngészni a képletgyűjteményt. végül elkezdtem beírni hogy =DARA a cellába, és gyorstippszerűen feldobta utolsó helyen a DARABÜRES-t.
fejből nem fogsz tudni minden képletet, nem is kell

OFF: tegnap egy rajzot össze kellett tennem 2013-as powerpointban, ledobtam a hajam mennyire kényelmesre csiszolták az illesztéseket, mindent mutat vezetővonallal, hogy épp melyik objektumot melyikkel illeszted párhuzamba, milyen ezzel egyenlő távolságok vannak még, mikor érsz valamelyik objektum közepéhez, stb. úgy lehet vele dolgozni mint a kisangyal. hihetetlen kezes.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Spórolós topik
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50