Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törpella
csendes tag
Hibaüzenetet kaphatsz akkor is pl, ha a hivatkozott cellák bár számokat tartalmaznak, de szövegként vannak értelmezve. Az excel ezt jelzi kis zöld háromszöggel a cella sarkában. Ezt a hibát én úgy tudtam mindig kiküszöbölni, hogy belekattintottam az első ilyen cellába, kijelöltem az oszlopban az alatta következő összes többit, az első cellánál ilyenkor megjelent egy kis figyelmeztető fülecske, klikk arra és konvertálás számra. Ezt meg kellett oldani minden egyes képletben használt oszlopnál, ahol ez a probléma jelentkezett.
Azzal a feladattal, mit a linkelt képen mutattam szintén hasonló problémám volt.
Ha nem boldogulsz, küldj egy mintát és megoldjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50