-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Hello,
köszi, kipróbáltam a makrót, tényleg meg lehet hívni függvényként és módosítja a cellát (ha éppen az excel hajlandó felajánlani, hogy engedélyezem-e makrókat, mert valamiért nem akarja mindig megkérdezni és ilyenkor értesítési sávba se teszi ki, hogy engedélyezzem, de ez már másik tészta
) viszont van vele egy kis gondom. Ha paraméternek 7-et adok meg, akkor nem 7 munkanapot számol le, hanem 7 napot. Amit írtál, hogy a G oszlopba másoljam át a H oszlop tartalmát, ott H oszlop alatt az I oszlopot értetted? Csak mert a H üres 
Valamint, ezt miért is kell átmásolni? (közben nézegetem, hátha rájövök én is, mi a hiba){@azopi74: Köszi a segítséget, de el tudnád kicsit magyarázni ez hogy is működik? Mert az tény, hogy működik, csak nagyon nem bírom összerakni. Ez a sok hivatkozás, lista stb. nekem nagyon nehezen érthetővé teszi.
Illetve van-e benne olyan függvény, ami esetleg 2007-es excel alatt nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) viszont van vele egy kis gondom. Ha paraméternek 7-et adok meg, akkor nem 7 munkanapot számol le, hanem 7 napot. Amit írtál, hogy a G oszlopba másoljam át a H oszlop tartalmát, ott H oszlop alatt az I oszlopot értetted? Csak mert a H üres