Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nehogymár akkora feladat lenne a kedves microsoft programozóknak kikapcsolhatóvá tenni azt a nyomorult ágat. Szerintem egész egyszerűen senki nem gondolt arra az eshetőségre, hogy valakinek ebből esetleg hátránya származhat. Én továbbra is úgy gondolom, hogy az excel hibája, mert nem engedi meg, hogy úgy alakítsam a feltételt, ahogy én akarom. Felülbírál engem, pedig én jobban tudom, hogy mit akarok csinálni. Tudom hogy a függvényeknek nincs sok közük a programozási nyelvekhez, csak példának hoztam fel, hogy nem teljesen elrugaszkodott ötlet, mert máshol simán lehetséges.
Nekem egyébként semmi bajom az excellel, de most igenis korlátoz. Idegesítő, hogy ilyen eshetőségre nem gondoltak a készítői. Ez mindenképpen az ő hibájuk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest