-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Ezt megint emésztenem kell
No, akkor a te képeden keresztül leírom, mit csináltam, és mi az, ami (ismét
) nem teljesen tiszta...
A jellegek szerint megcsináltam a táblázatot, és az egyes jellegek listáit az Adatok - Listák - Lista létrehozása ponttal. A Jelleg listát is megcsináltam, vagyis a te ábrád alapján kijelöltem a 11-es sor elemeit, és a Név mezőben elneveztem Jellegnek.
Leginkább az utolsó bekezdéseddel van problémám. Ugyanis azt írtad, hogy "Ezután a B57 hez teszel egy érvényesítési listát! a lista a jelleg nevű lesz!" Nos, ezt azért nem tudom, mert a kérdéses cellában maga a Jelleg van megjelenítve, ami az összesítő lap celláira hivatkozik...
És a következő mondatodat sem értem: "és az érvényesítés cellához pedig a következő listát kell tenni aminek a forrásához az indirekt fgv. használod (segítség a képen van) =INDIREKT(B57) nálad". hogy ha jól értem, ez az indirekt függvény hozná az adott jelleg elemeit? Vagy hogy van?
Megkavarodtam...nem egyszerű kenyér ez az excel
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest