Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PLC programozás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Szóval..
Termékeket szeretnék felvinni vaterára!
Van egy feltöltő program, vaterapst.
Azonos termékeket szeretnék felvinni amiknek pl a darabszáma a termékleírás és sok dolog megegyezik kivétel a termék név.
Struktúrájában így képzeld el...
BOX1
BOX2
BOX3A programban elkészítettem megfelelően a BOX1 majd ezt fogtam és exportáltam CSV-be. Excelben kaptam egy sort. Azt megfogtam és szépen lehúztam addig amennyi van belőle. Tegyük fel 10 db. Majd a terméknévnél beírtam szépen BOX1-től BOX10-ig.
Mentettem. Vissza importáltam a programba. Ezután minden adat stimmelt kivétel a termékleírás. A termékleírás HTML módban is szerkeszthető a programban.
Visszaimportálásnál következő problémák adottak. Az előre megszerkesztett szövegben különböző fura karakterek jelentek meg. """" ---- ___ és hasonlók.
Remélem ez így érthetőbb...

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Milyen TV-t vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PLC programozás
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50