Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5G-s ZTE tábla érkezett a lengyel piacra
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Hővezető paszták
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Nem olyan komoly ez a kódolás, amolyan ''cégspecifikus''. Igen, fix hosszúak, 25 karakterből áll aminek az utolsó karaktere a check-digit.
Most hiba csúszott a gépezetbe és a kapott kódolás nem tartalmazta az utolsó karaktert. (Ne kérdezd meg, hogy hogyan és azt se, hogy miért nem generált újat a kolléga, mert nem tudom.) -
Gh0sT
addikt
Szerintem egész egyszerűen van megint két tábla, az A oszlopaiban egy-egy x számjegyű szám és mellettük egy ellenörzőszám. Ugyanaz a példa mint az előbb egy plusz oszloppal és egy HA, FKERES kombóval megspékelve.
Szerintem... Aztán lehet, hogy nagyon leegyszerűsítettem a példát.
De majd jön az illetékes és megmondja a frankót.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5G-s ZTE tábla érkezett a lengyel piacra
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De majd jön az illetékes és megmondja a frankót.
Fferi50