Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- E-book olvasók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám van:
Mivel a különböző pénzügyi (budget) template-ek számomra nem ideálisak, gondoltam csinálok egy sajátot.A problémám a következő: A kiadásokat szeretném dinamikusan kezelni, főcsoport/csoport alapján. Értve pl. a következő helyzetet:
Van egy sheetem, amiben csak a kiadásokat írom, manuálisan (nevezzük 'Kiadas'-nak). Például: Főcsoport Autó, Csoport Benzin. Vagy mondjuk Autó/Biztosítás.
Van egy másik sheetem, ahol ezeket az értékeket automatikusan szeretném összesíteni főcsoport/csoport alapján (nevezzük 'KiadasOsszesites'-nek). Addig nincs probléma, amíg a főcsoportok és a csoportok előre definiáltak. De szeretném, ha ebbe az összesítő táblázatba előre nem definiált csoportok is lehessenek. Azaz, ha én a kiadások sheeten beírok egy (vagy több) tételt, akkor az összesítő sheeten ne kelljen felvenni a főcsoportot / csoportot, legyen ott automatikusan (vagy mondjuk egy gombnyomásra, VBA-val...).
No, ezt egy VBA scripttel meg tudom oldani, az egyetlen problémám, hogy az Androidos excel csak olvasásra hajlandó megnyitni vagy meg se nyitja. (Tudom VBA script nem tud androidon futni). Olvastam az office-jsről, hogy azt elvileg támogatja az Androidos Excel is, de nem igazán látom át hogyan működhet ez Androidon.
Kérdésem tehát a követekező:
Meg lehet-e ezt oldani "natív Excelben" anélkül, hogy felvenném manuálisan az új főcsoportot és/vagy csoportot?
Mivel gondolom nem, az office-js valóban fut Androidon csak azzal, hogy felteszem pl. az office365-ös tárhelyre?
Valami egyéb ötlet erre?(egyelőre a VBA-s megoldás felé hajlanék, maximum a generálást mindig gépen végezném, az Android csak arra kell, hogy ha épp van kiadás, akkor ott azonnal fel tudjam jegyezni, nem annyira gáz, ha nem tudja azonnal csoportosítani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50