-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, hogy itt kérdezem, de nem tudom hol kéne... Múlt hónapban szereztem be az Office 365-öt, havi előfizetéssel. Május 11-én a virtuális kártyámról fizettem be a havi összeget először. Május 27-én jelezte a MS, hogy június 10-én automatikusan megújul az előfizu, de nem vonták le a kártyámról a mai napig (van rajta pénz). Keresgéltem a MS fiókomban, hogy be tudom-e "kézzel" fizetni, de nem találtam ilyen lehetőséget. Kapcsolat vagy ilyesmi menüpontot sem látok.
Kell-e jeleznem valahova a késedelmet (ha igen, hova), vagy csak "Isten malmai" módi van a Microsoftál is? Nem szeretném, ha eccercsak nem tudnám használni az excelt meg a wordöt.
Előre is köszi
, ha valaki tud segíteni - akár priviben is, hogy ne terheljük a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha valaki tud segíteni - akár priviben is, hogy ne terheljük a fórumot.
Fferi50