- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
az a baj ez nem az én fájlom, én nem írok bele adatot meg semmi közöm az egészhez, én csak makrózzam
ráadásul közösen használják, a kollégák állandóan szétcseszik az egészet, átállítják (az általam már előre beállított) formázásokat, meg ilyenek, aztán meg csak jön az opás nekem, mert jönnek nyafogni, hogy nem jó
(illetve sokszor észre sem veszik, hogy nem jó amit gányoltak...) na de hagyjuk... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ráadásul közösen használják, a kollégák állandóan szétcseszik az egészet, átállítják (az általam már előre beállított) formázásokat, meg ilyenek, aztán meg csak jön az opás nekem, mert jönnek nyafogni, hogy nem jó
(illetve sokszor észre sem veszik, hogy nem jó amit gányoltak...) na de hagyjuk...
Fferi50