Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unn@med
csendes tag
hello! igen egyezik! ami azt illeti mind a 200 része a 30000ezres listának. Ezek egy üzlet teljes kinálatának cikkszámai. A 200dbos lista pedig az utóbbi honapban eladott termékek listája. Namost nekem az lenne a cél hogy megkapjam hogy mit NEM adtunk el. Ezért akarom valahogy ''kivonni'' a nagylistábol a kicsit. Erre keresek megoldást. Letöltötem egy SQL Uninform nevü összehasonlitó progit ( az excel listát sql adatbázisból képeztem) de sajnos nem tudom használni, folyamatos hibaüzeneteket küld
Kipróbáltam az excelben ezt az igaz-hamis függvényt de nem akar működni! Létszi írd le részletesen a függvény használatát vagy pls Help me 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kipróbáltam az excelben ezt az igaz-hamis függvényt de nem akar működni! Létszi írd le részletesen a függvény használatát vagy pls Help me 
Fferi50