Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Apple MacBook
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Nos a tesz hétvége alatt eddig 14 órát tettem bele és sok tapasztalattal lettem okosabb. Jó a játék csak ha nem este megy fel az ember több perc mire talál meccset, gondolom ranked-en még több. Aztán van egy kis egyensúlytalanság. Először defend mód lehetetlen a szörnyek, hogy nyerjen, még Krakennel is, a többi szörny meg egyből meghal az őrtornyoktól. Az aréna mód egész jó, én főként szörny-lidérccel megyek, s az tud is aprítani, DE egy jó csapat ellen nagyon kis esélye van a szörnynek, pl egy bevédekező csapat ahol ott van Maggie és a kis csatlósa aki tud újraéleszteni, Sunny robotja vagy Bucket robotjai is tudnak frusztálóak lenni, de a legjobban kiegyensúlyozatlan vadász az Lazarus. Ő hunt módban ha életben mard mindig feléleszti a barátait halott módból és nincs semmi következménye. Ezek miatt már azt mondom nem érdemes megvenni, hisz egyáltalán nincs fent játékos csak nagyon kevés és hogy valamit tudj elérni vagy nagyon jó szörnynek kell lenned, bár akkor sem garantált a nyerés mint ahogy írtam, vagy kell egy csapat a vadászathoz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (6)
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (5)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest