Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Turkáltam egy kicsit az email fiókomban és láttam, hogy kaptam egy kulcsot. Mivel múltkori betáról lemaradtam és egyébként terveztem megvenni a játékot ezért ma gyorsan fel is telepítettem.
Elsőre azt mondom, hogy még szerencse, hogy sosem veszek kipróbálatlanul játékot...Kb, 1 óra alatt meg is untam. Én ezt nagyon kevésnek érzem...maga az ötlet jó, csak nagyon hamar monotonná válik, nem állsz ki másból csak futkosol össze-vissza a szörny után vagy a vadászok elől, ha meg megtalálnak a harc kissé kaotikus, vadászokkal kissé nehézkes az irányítás és a fegyverek megfelelő használata.
1-1 izgisebb kör volt, de pl. a meccsek többsége nem tartott 10 percnél tovább, jó persze még mindenki kezdő a játékban...de aki kicsit is jobb az vagy gyorsan fejlődik a szörnnyel vagy pedig nagyon hamar rátalál...Igazából ami miatt sztem nagyon hamar padlózni fog a játék az az ára...ezen a játékon egy 20-25 eurós árcédulának kellene lennie, nem pedig 50. Másrészt már megjelenés előtt a full játék nem is 50, hanem 80 euró, hiszen a 80 eurós csomag tartalmazza a választható vadászokat és szörnyeket...ez meg így több, mint vicces.
Borítékolom a tavaszi leárazáskor a -50% vagy -66%-os leárazást...a nyári vásár idején meg megveszem majd pár euróért kb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Parfüm topik
- LEGO klub
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁS - Lenovo ideapad 320-15IAP
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K ! IR kamera - újszerű
- Samsung S24 Ultra Titanium black 12/256 --Új--
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)