Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Amúgy szerintem AMD-nél kb az volt a gond, hogy összerakták az egyébként elég jó GCN architektúrát, meg keresztül nyomták a low level átállást, s mivel akkoriban az nVidiának az nem feküdt, hátradőltek, hogy majd az architektúra meg a low level megközelítés behozza gyümölcsét. S ebben szépen skálázódtak utólag is a megoldásaik.
Aztán ment valahogy a bénázás a GCN 2/3/4/5 RDNA 1-el közben az nvidia meg lerakta az asztalra a Turingot megfelelő low level képességekkel, Tensorral és RTX-el, amihez azóta is szállítja a softwares megoldásokat. Lásd DLSS 4 Tranformer modell megy RTX 2080 Ti-on. Szóval jah, utóbbi időben jóval többet rakott a témába az nvidia szerintem.Amúgy a Mesh shadinget sem értem. Annyit lehetett olvasni az AMD féle Primitive shaderről megváltja a geometry feldolgozást ilyenek. Már vannak zárt SDK-k megy ilyenek. Aztán hopp, Turinggal megjelent a Mesh Shader DX-be, meg minden egyéb API-ba. Érthetetlen, hogy tudta az Nvidia beelőzni az AMD szabványos módon ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Agility SDK 1.716.0-preview csomagja bevezette a Tight Alignment lehetőséget.
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest