Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
Egyszerűen szürreális a 30% egy havonta megújuló előfizetésnél.
Lehet én vagyok fordítva bekötve, de egy havonta megújuló előfizetést az 1-2-5 évnyi használat alatt egyszer fizetsz elő és egyszer mondasz le. Az pontosan 2 db interakció - adott esetben - évekre vonatkoztatva.
Miért, miben problémás az, ha egy ilyen előfizetést nem az appból indítasz, hanem - adott esetben akár ugyanazon a készüléken, de - böngészőből?
Mert talán nem lenne hiszti, mert voilá, ki van "kerülve" az apple? -
Kobak77
aktív tag
Évek óta van spoti és netflix előfizetésem. Átmenetileg volt tidal, német rtl+, apple tv is, bár pont apple music épp sose.
Az apple tv-t leszámítva egyiknél sem appból fizettem elő, hogy őszinte legyek nem is tudtam, hogy netflixet vagy spotit lehet-e appból előfizetni vagy sem.
Azaz az a tény, hogy mekkora hátrány érte ezzel a streamingszolgáltatókat - vagy helyesebben "bizonyos" streamingszolgáltatókat - számomra legalábbis véleményes.De köszönöm az EU-nak és a spotify feljelentésének, ki fogom próbálni az apple music-ot, lehet, hogy végleges váltás is lesz belőle. Ahogy olvasom, AM olcsóbb, és még veszteségmentes tömörítés is van. Amit a spoti már örök idők óta ígér, de sose vezet be.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 1,84 milliárd eurós bírságot kapott a Spotity-ügy kapcsán az EU trösztellenes hatóságától az Apple, szemben a várt 500 milliós büntetéssel.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest