Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Helló!
Bár lehet, hogy csak számomra érthetetlen a problémám, azért leírom: Van egy 40GB-os meg egy 80GB-os vinyóm. Mindkettő működik külön-külön, de ha összekötöm a kettőt, akkor nem. Ráadásul olyankor nem indítja el az XP-t, csak a BIOS-ig tudok eljutni, ott meg sokkal kisebb méretűnek látja az elsőt a Slaven meg nem lát semmit. Lehet, hogy nem ugyanolyanok? A 40GB-os régebbi Maxtor talán IDE a másik újabb Hitachi és szerintem az is IDE, de lehet, hogy SATA már. Szépen rákötöttem Primarynek a Hitachit, aztán a Slavere meg a Maxtort. Fordítva még nem próbáltam, sokat szereltem így is a gépet.
Írja meg nekem valaki pls, hogy mi a gond és hogy egyáltalán össze tudom-e kötni a kettőt, mert jó lenne. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Messze nyolcezer fölött!
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Alkoholista nevelde
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Syl: UPS - te áldott!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs