- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padre
tag
Jólvan én csak segíteni akartam. Persze olyan cuccot nem ajánlottam volna ami rosz. Csak arra utaltam hogy rengeteg cucc van ki kell őket tisztítani meg ne tudd meg milyen dolgokat visznek be javításra. PL: valami 200 ezres Sony erősítőcsoda ami a második nap nem akart működni. Mondjuk nem tudom hogy ha 200 ezres cuccot vesz valaki akkor miért egy használtcikk kereskedésbe viszi javíttatni. Ez is minősíti a vevőt. A gond az volt hogy szó szerint kitépte a konnektorból a zsinort a pail. A drót totál kiszakadt és szétbaszott pár dolgot az erősítőben. Ennyi. Szóval ténleg csak felajánlottam, nem vagyok én lókupec
.
-
Padre
tag
Pécsett...
Ha pontosabb dolog érdekel akkor írjatok E-mailt. Van rengeteg dolog ami eladó. Annyi cucc van (ez tényleg nem kamu) hogy az öreg nem győzi javítgatni őket. Szóval ha komolyabban érdekel valami akkor felveszem vele a kapcsolatot komolyabban és és írok egy listát hogy milye van. Esetleg ha kell valami akkor megkérdem hogy ez vagy az van-e neki. -
Padre
tag
Még vagyok ám!
Ja erre most is figyelek, pedig az erősítője a music centernek (csak hogy mindenki örüljön véletlenül sem Hi-fi-t írok) gyengusz. Egy hete voltam utoljára a boltban. Eddig nem mondtam de van egy ''kedvencem'' egy Fischer márkájű cucc. A tulajdonságaira nem emlékszem (nem értettem mit magyaráz a faszi, biztos nem kamuzik mert családi ismerős ősidők óta, csak én hülye vagyok ehez a témához per pillanat) de nagyon tetszett hogy olyan markáns, erős megjelenésű. Ezüst fémházban van. ==> ( jól mutatna a polcomon) Látszik hogy nem mai darab de totál jó állapotban van. Mondjuk ez az ürge állandóan a boltjában van folyton szerel, javít, tisztít tökéletesít valami cuccot. Szóval biztos jó is ha ő mondja. Bízok benne. Már várom hogy meglegyen a tőke, aztán beszabadulok a boltba
-
Padre
tag
Okés!! De még csak tervezési stádiumban vagyok gyűjtöm az infókat mindenfelől. Próbálok rájönni hogy mi a jó nekem
Szóval lehet hogy még hónapok kérdése a dolog. Nomeg a pénz is csak havi egyszer érkezik -
Padre
tag
Valami köztes megoldás kéne mert rengeteg stílust hallgatok és szeretném ha minden jól szóljon. Persze tudom hogy olyan nincs ami mindenben jó, főleg olcsóért de majd igyekszem olyat választani ami minden stílusnak megfelel.
-
Padre
tag
Köszi a segítséget!! Akkor igyekszem a felsorolt márkákból válogatni. Valami használt lesz az tutti mert azt tudok nagyon jó áron. Az ismerőünk igazi zene-mániás. 30 éve foglalkozik a témával, azóta van használtcikk kereskedése. Olyan cuccai vannak hogy beszarás. Igazi békebeli Hi-fi cuccok. Szóval valszinü valami régi de nagyon jó állapotú erősítő lesz a dologból. De gondolom az nem baj ha a legújabb menő cuccaim vannak, csak szóljanak jól.
-
Padre
tag
Nincs egy igazi Hi-Fi guru aki segítene????
-
Padre
tag
Már nagyon régóta megy a 2*40Wattos hangfalakkal, és nem volt baja, de most hogy a gépen van tűnt fel hogy valahogy nem az igazi. Erőtlen minden szinten. Abban tudnál segíteni hogy a 2*40W-os hangfalnak meg a teljesen alapszintű BoomBox-nak mekkora teljesítményű erőlködőt vegyek?? Valószínü valami használtat fogok mert egy ismerősöm foglalkozik használt hi-fi cuccokkal. Valamilyen megbízható márka, vagy régebbi model esetleg???
-
Padre
tag
Na megkerestem a papírjait az ITT-Nokia ősleletnek. Ilyet látok itt hirtelen hogy, Legnagyobb kimenőteljesítmény 10%-os torzításnál: 2*12.5 W. Ez elég sovány nem??
-
Padre
tag
Na erről fogalmam sincs...megpróbálok utánajárni.
-
Padre
tag
Nos gondolotam ebbe a topcba írok és nem csinálok újat a problémámnak.
Az történt hogy mondjuk úgy örököltem egy ITT-Nokia ST743-as Hi-fi-t, 2 Videoton 40W-os, 8Ohm-os ST82-es hangfalat és egy ELTA nem tom milyen BoomBox-ot. Jó 15 éves cuccok ezek a BoomBox-ot kivéve de még szólnak, azért is kértem el őket. Totál analfabéta vagyok Hi-hi ügyben de sikerült rákötnöm a Live!-omra és még szól is!
A gondom az volna hogy néha baromi nagyot reccsen a rendszer jobb oldala. Baromi hangos és félek valami bajt jelez.
A másik hogy a BoomBox nem egy nagy eresztés de azért többet várnék tőle. Alig hüppög valamit. Még ide a félszobába is kicsi....Én arra gondoltam hogy kevés a Nokia 40w-os erősítője a 2*40W-os hangfalaknak meg a BoomBox-nak.
Ha vennék egy erősebb erősítőt akkor több kakaó jutna neki nem??
A BoomBox-ot hova érdemes elhelyezni a két hangfalhoz képest?? Egyszintbe vagy alá??
Minden hozzáértőnek előre is köszi a segítséget....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest