- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satariaaa
tag
Hali!
Nem nagyon voltam most, ám a hely problémát szuperül megoldottam a hétvégén és így a hifi lesz az erősítő és teljesen rendben van minden! Újrablankoltam a hangfalak kábeleit, másik RCA kábellel raktam össze és már is perfekt a géppel is. Ám nem hajtom, mert mindenképp meg akarom csináltatni, ez nem kérdés. Én őket (http://www.hangszorojavitas.eu/) találtam neten, nem tudom kinek mi a véleménye róluk, nekem szimpik és faterom sűrűn jár feléjük, tudná is vinni/hozni a cuccot. Persze, ha az illető is korrektül rendbe hozza, akit ajánlottál, megkeresem s beszélek vele. Én azt mondom rászánok pénzt szívesen, mivel teljesen ingyen voltak a hangfalak, így nem garasoskodom, nekem az a lényeg, hogy nagyon fasza legyen.
-
Satariaaa
tag
válasz
Zorrolaci #368 üzenetére
Szia! Köszi a tippet, ilyesmibe gondolkodnék kb, bár most máson is agyalok! Kipróbáltam most a géppel, hozzákötöttem RCA kábellel a hifit a hangkarihoz, Auxra váltottam a hangfalakat meg be a hifibe! Közel és távol nem szólt úgy, ahogy áradoztam róla az előző hszben, konkrétan egy nagy kalap szar volt az egész! Nyilván a 600forintos, gané kábel sem segített sokat! Amit a hangkarihoz adtak az pl aranyozott, de az az RCA-t 3.5re alakítja tehát azzal nem tudtam próbálkozni! Ez az Asus viszont rendelkezik műveleti és fejhallgató erősítővel, amit igen csak elfelejtettem, emiatt gondoltam, hogy mi lenne akkor, ha direktbe rátolnám a hangfalakat? Szerintetek? Csak azt nem tudom hogyan! Ugye mindkét hangfalnak van két két kábele, de semmilyen csatoló nincs rajta. Az ugye két hangfalnál összesen négy kábelt jelent! A hifibe van ugye ilyen nyitható cucc, amibe betolom a pucér kábelt, visszapattintom és kész! A hangkarin RCA, két 6.3-as egy aux és egy digitális kimenet van! Nah ez hogyan tudna összeállni?
-
Satariaaa
tag
Sziasztok!
Melóhelyen belefutottam két Videoton 2050e hangfalba. Főnök azt mondta, ha kell vigyem el, mert kihajítja, így hazahoztam. A hangszórókat védő keret hamar leesett, mert a 4 tartójából 2-2 letört mindkét hangfalon. Akkor láttam, hogy a mélynyomó pereme el van öregedve és néhol lukas is, így nem sok reményt fűztem a cucchoz. Van egy JVC hifim, arra rákötöttem. Betoltam egy Queen kazettát, pont az volt kéznél hirtelen. Hát én nem tudom, de én komolyan magam alá tojtam majdnem, annyira iszonyat jól szól. Engem kilóra megvett. Igazából sosem volt komolyabb hangfalam, csak ilyen 10-15 ezer forintos Logitech fosok a gépnél és annyi. Jah meg ez a legalább 10 éves JVC hifi. Olyan dolgokat hallottam a zenébe, ami eddig is ott volt, de nem sikerült észrevenni. Noh mindegy, nem is ez a lényeg. Utánanéztem, védőkeretet lehet hozzá kapni, az nem nagy cucc, a mélynyomó peremezését is meg lehet csinálni, az is pipa. Rááldozok pár ezer forintot és, gyakorlatilag, annyiért van két fasza hangfalam, mert nem került semmibe ugye
Viszont én ezt a számítógépre szeretném rákötni, amiben egy Asus Xonar Essence ST PCIe hangkártya dolgozik. Ezt így, ahogy van rá is dobom, AUX-ot tud a hifi, csak kábelem nincs hirtelen, valahova el sikerült pakolnom
A nyomorom annyi, hogy én nem akarom, hogy a hifi itt legyen. Minden zene a gépen van, kazetta, cd nincs nekem, ráadásul helyem sincs, ahova azt a hodály JVC szart tegyem, tehát kellene nekem egy erősítő. Most nézegettem neten, 50-70-140 ezrekért, ilyen, meg olyan... Ok.
Nem értek hozzá és nem is akarok belemerülni és olyan cuccot sem akarok venni, ami értelmetlenül drága.
Milyen erősítőt tudnátok ajánlani, amivel ez normálisan, szépen szólna?
Sztereóba menne a dolog, tehát csak ez a kettő hangfal lenne rákötve és semmiképp sem ablakrepesztő üvöltetésre kellene. Tehát nekem nem kell, hogy tudja az erősítő sem az 5.1-et, sem 7.1. Nem kell tudnia 4ezer W teljesítményt sem, meg semmi, de nyilván nem valami vágott szemű, műanyag hulladékot keresek 5forintért. Kb szerintem értitek mit akarok mondani.
Vélemények, ajánlatok, tippek?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest