Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasky
újonc
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne hogy:
Van egy 260w os 5.1 re tervezett yamaha erősítőm és 2db 90/130w os magnát hangfalam(koros). A "szett" össze van rakva és működik is, de újabban elkezdtem kisebb házibulikba hordani és féltem hogy valaki az erősítőn a hangerőszabályzót "csutkára" tekeri, itt mondanom kell hogy én csak félig merem felhajtani mert féltem a hangfalakat, és a kérdés az lenne hogy ezzel az erősítővel tönkre lehet e tenni? a hangfalakat a teljesítmény 2 hangfalra hogy alakul át? illetve bárki tud e valami egyéb megoldást a problémámra.
u.i. 4 ohmosak a hangfalak, és van e okom az erősítőt félteni?
válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest