- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
cskamacska #2422 üzenetére
akkor ezt hogy is tudom megvenni?külön külön is megtudom venni a játékokat?
steamen regisztrálható? -
Doki16
addikt
válasz
Ez ugyanúgy beregelhető Steamen , mint az előző?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ez kéne
pont benne van a 2 best braid és machinarium, osmos se rossz.
Kérdésem hogy meddig tart mert ott van visszaszámláló de ha jól veszem ki 6 óra van még, pedig csak most kezdődött
Meg hogy működik ez a giftes dolog mivan ha saját mail címemet adom meg de tesóm veszi meg nekem, mert nincs kártyám, vagy beírja sajátját és valahogy továbbküldi nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest