- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
Corporate és supporting állásokról van szó most éppen, a nagy felvásárlások után ezekből tényleg lehet a kelleténél több.
Ha joggal felrójuky hogy túl elszállt büdzsével készülnek az akár bugparádés bénásagok is, a költségracionalizálás nem élből, kontextustól függetlenül elítélendő.
Bár sok fejlesztőért se lenne kár. Tőlem a Sony is beszánthatná a Bungie-t.
-
Crus
őstag
Ugyan mi baj lehet, hiszen ott a lila hajú kövér nő a csapatban. Ez a siker záloga, mint az eddigi példák is mutatják.
Nagyot megy a Dustborn és a Flintlock is... egy alternatív valóságban. Az utóbbi pedig még vállalható is valamennyire, de ennek ellenére 10-40 között van a játékosbázisa mostanság. (Tíz és negyven db. ember!)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Sony classic: egyszer lenn, aztán még lejjebb...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Nekem is sokadlagos szempont a váltás, de ha meg tudom oldani, akkor legyen. Volt PS4 Pro-m is anno, szóval gen közben is szoktam váltani, ha éppen belefér. Most a PC-m eléggé rendben van, szóval ha nem is Day1, de erősen esélyes, hogy váltok. Mondjuk kb. 3-5 játékért teszem, ami meg minden csak nem logikus, de nem adom fel a reményt, hogy ebben a genben még lesznek ütős Sony excluk. Naivitás rulz.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Pedig a drive kb. kötelező hozzá, különben lehet venni húszonezrekért a címeket, amik örökre az accon ragadnak. (A Steam egy kicsit más dimenzió, hiszen oda kegyetlen sok jóáras címet aktiválunk be.)
-
-
Anonymusxx
senior tag
Miért is? Nekem csak pc-én van, 6-7 éve költöttem építettem kb 3-400 ezerből, a legtöbb játék elmegy a max beállításokon 1080p-ben. Egyedül a Gta 5, amire emlékszem hogy kicsit vissza kellett vennem.
Lehet úgyis nézni, hogy fúú iszonyat drágák a játékok, de a másik oldala az az h a legtöbb játék annyira elértéktelenedik egy pár éven belül, hogy pár dollárért be lehet szerezni őket akcióban, vagy bundleban.
-
i2k
őstag
Éljen a nemek közti egyenlőség!
~~~~~~~~~
Pozitív:
Az Astro Bot nagyon fel van pontozva*** sok helyen - vélhetően nem ok nélkül.(*** "Astro Bot is the best 3D platformer in a decade" és társai)
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Szerintem, jobban járnál Ryzennel - de nem tudhatom helyetted.
-
i2k
őstag
S akkor erre szavakat se lehet találni:
[link] - "Star Wars Outlaws pushes the latest PC technologies hard - And the results are stunning
But technical issues and general polish need addressing."
Egyikkel dicséri, másikkal meg...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Tévedtem... Mégsem lesz 0day vásárlás a Visions of Mana sem. Lemezes verziót szerettem volna, de írtak a boltból, hogy a lemezes kiadással szállítási problémák vannak (Square Enix pls) és csak szeptember első napjaiban lesz belőle valami. Szóval az már nem 0day vásárlás lesz... Digitálissal már holnaptól játszható lenne, de a digitális cuccokért annyira nem rajongok. Inkább várok, ráér picit később is - úgyis van bőven mivel játszani.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
A Denuvo - azon felül, hogy valóban a digitális játékok rákfenéje - üzleti szempontból (nagyon kevés kivétellel) megérte és meg fogja érni a kiadóknak, szóval, kábé örökké velünk marad az osztrákok ékszere.
A döbbenetes inkább az, hogy a kiadók mennyit képesek érte fizetni... (konkrétumot nem tudok, de nyilván nem 5 euróról beszélünk)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ray Tracinggel meg *urvára homály tenger is.
//"For those wondering, the review build had the Denuvo anti-tamper tech (the executable file was over 500MB). And, thankfully, I did not experience any stutters. "
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A Snowdrop mindig is szar motor volt - csak voltak jobb napjai.
Az Unreal Engine 5 most szar(oska) - és a csúcs még előtte van.
Ha mindkettőhöz fake kezű banda nyúl a végeredmény is olyan lesz.//Ja, és az Unreal Engine 5 fika nem tőlem származik teljesen - iparilag nem nagyon szeretik, mert gyakorlatilag egyedül az Epic tudja rendesen programozni, mindenki más csak tanulgatja.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Ps2-es szintű robbanáseffekt után már helyből nem kellett volna eget verő pompára számítani.
-
DaVE-1
senior tag
Eszi a gépet maxon elég rendesen...
Bár a Star Wars Outlaws előzetes verziójának technikai problémái korlátozottak, nem gondoljuk, hogy van értelme ma elkezdeni a teljes benchmark-csomag futtatását - időpocsékolás lenne, mivel a játék biztosan egy kicsit csiszoltabbnak fog kinézni és futni, amikor végre megjelenik. Azonban, hogy érezzétek a maximális részletességgel nyújtott teljesítményt (a jelenlegi verzióról), szeretnénk leírni a két csúcskategóriás grafikus kártyával szerzett tapasztalatainkat. A galériában látható képek egy Geforce RTX 4090-es, kézzel optimalizált Geforce RTX 4090-en készültek, Ultra HD felbontásban, minden részlet és effekt, valamint DLSS minőségben. Ha azt hiszed, hogy egy 1800 eurós GPU-n a képkockasebesség kifogástalan, akkor ki kell ábrándítanunk téged: Míg Toshara fővárosa 35-50 fps sebességgel fut, addig a túlburjánzott környező vidéken az fps akár 20-30-ra is leeshet. Az RTXDI kikapcsolása a várakozásoknak megfelelően oldja a féket, és a képkockasebesség sok esetben megduplázódik. Egy Radeon RX 7900 XTX-szel már kicsit borúsabb a helyzet, a Toshara hátországában lévő mintánk alig 20-40 fps alatt fut.
Már a teszt verziók alatt is kapott pár patchet a game szóval egy hajszállal biztos jobban fut majd ,de csodákat ne várjunk -
Dilikutya
félisten
Elárazás volt a Microsoft Store-ban pár hónapja, meg nem mondom, talán pont az izlandi felületen. 120 Ft-ért be lehetett húzni.
Nekem nemrég még ott volt a megvett játékok között.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Crus
őstag
Lehetetlen. Ott valami más gebasz van. 6 fizikai mag 12 szálon, 4.7 GHz-en... ott más a gond. Erősen.
"Minap" vittek el egy 2nd hand kis mini PC-t, abban i5 6th gen volt, úgy vitte a YT 4k 60-at mint a szél... ez a proci a tiédhez képest pedig egy nulla.
-
Crus
őstag
Akkor az erősen csereérett valóban. Konkrétan amúgy milyen proci? Mert az, hogy YT-on 4k 60 FPS videók nézésénél 100%-ra van terhelve egy i7 bármi, az úgy elég WTF.
-
Crus
őstag
Csak kicsit se gyanús, hogy itteni idő szerint 15:00-18:00 között nagyon pörög a téma, de aztán a világ elmegy aludni. Már az a világ, ahol közben vagy reggel van, vagy d.e., vagy d.u. Szorgos kicsi kínai nemzet ritmusával szépen egybe is esik. Mer' jó a Wukong, megy a Wukong, de ennyire azért nem...
-
Crus
őstag
Persze... azt mérlegelni kell, hogy mennyiért éri meg a váltás. Én se váltottam volna, ha nem jött volna ki jól a matek. Korrektül kijött, mindenki jól járt.
A CPU szűk keresztmetszettől nem nagyon érdemes rettegni, minden is a GPU számol... persze, persze jó az ha van komoly CPU mellette, de nem az a jellemző, hogy azzal lenne a gond. A "jó pár éves" i7 az még nem hiszem, hogy gond lenne. Ismerek olyanokat akik 4070TI-t használnak 4k gamingre 10700-zal és abszolút nincs gond.De ezt te is meg tudod nézni nagyon könnyen. Indítsd el xy játékot aminél gyanúsnak gondolod, hogy a CPU kevés és nézd meg a terheltségét játék közben. Ha 20-40% körül van, akkor nem a CPU a gond.
-
Crus
őstag
60W difi a 4070 Super javára és cirka 30%-os teljesítmény, tehát nyilván szignifikánsan jobb darab, de ez mind attól is függ, hogy mennyiért tudod majd eladni a régit, vagy annak a mi lesz a sorsa, mennyiért veszed az újat, etc.
Az biztos, hogy 4k-ra én nem vennék 4070 Supert, oda a kellemes beugrónak a 4070 TI supert mondanám, vagy felette.
-
Crus
őstag
A lényeg, hogy 4070 Superre NE válts, marhaság... amire váltanod érdemes az 4070 TI Super vagy 4080. A 12GB 4k-ban már elkél, de a 24 az teljes őrület... pont olyan, mint amikor anno a 20 ezres csiga VGA kártyákra rádobtak jó sok VRAM-ot mondván legalább az legyen rajta sok, csak értelme semmi nem volt.
-
gejala
őstag
4070 Super 5-15%-al gyorsabb, mint a 3080. Modern játékokban jön ki a nagyobb előny (UE5, cache-t kedvelő játékok, stb). A te játékaidban nulla különbség lenne, egyedül a -100W fogyasztás érződne.
Minimum 4080-nak lenne értelme, az úgy 1.5x gyorsabb, de ugyanannyit fogyaszt, csak nincsenek benne nagy tranziens tüskék, mint a 3080-nál.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Bocs, de nyers leszek: a bolondok adóját meg akarod fizetni, akkor vegyél nyugodtan RTX 5080-ast... tök feleslegesen.
A géped, VGA-d és a játék szokásaid miatt bőven kibírsz 1-1,5 évet még, és el lehetsz röhögve egy akkor már rendesen kiadott 5080-assal, amit akkor úgy fognak hívni, hogy RTX 5080 Ti Super...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ezek tipikusan olyan dolgok, amiket neked kell eldönteni A 4080-as kb 40-50% ugrás a 3080-hoz képest. A 4070 S olyan 30 lehet, gondolom. A következő széria hasonló kártyái szerintem kb egy év múlva várhatóak, ha nem később, először mindig az erősebb dögöket adják ki, szóval ha nem az 5080-90-es liga a cél, akkor sokat kell még várni, plusz egyelőre semmit nem tudunk az új szériáról.
AMD vs Nvidia, amennyiben csak a nyers raszter erő számít, akkor mehet az AMD, ebből a szempontból jók. Viszont az nvidia sokkal jobb a speciál tech dolgokban. DLSS jobb, mint az FSR, a ray tracing hatásfok pedig ég és föld az Nvidia javára.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
S már ehhez sem kell majd Launcher, csak a STEAM.
-
_drk
addikt
Nyilván az is rohadt káros, de csak arra fogni túlzás.
Inkább az egész szar úgy ahogy van és ez csak egy szelete, azaz egyik rossz döntés a sok közül hogy Woke.Legtöbb esetben az látszik, hogy semmi alkotási vágy nincs csak elemek hogy bizonyos dolgok miatt jó egy játék és össze akarnak legózni valamit...
-
i2k
őstag
2.138.142-őt mutat a SteamDB. - 2 órával ezelőtti frissítéssel.
//(24h peak: 2.151.942)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Én bármit elhiszek.
Azt is el tudom hinni, hogy a siker miatt bővülnek (létszám, technó, ingatlan etc.) és egyúttal specializálódnak a projektekre.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
senior tag
70EUR lesz a Complete Edition.
Amit viszont szimpi, hogy a demó már tölthető.
Csak úgy tűnik erre a játékra már kevés a VGA kártyám FSR nélkül, vagy a port nem lett a legjobb, de a visszaemlékezős városban (a tutorial után) med-high beállításokkal 1080p-n 48 FPS-m van max..[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Ha nincs erkölcsi gát, ha mindent szabad IRL és mindenki mindenkivel, ha nem tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány, vagy whatever, ha annyira szŐrbe se nézik a másikat, mint ami az utóbbi ~10 évben jellemző, akkor az pontosan az oda vezet, mint ami "nyugaton" történget... és ami csak sokkal, de sokkal mélyebb problémákhoz fog elvezetni. Főleg, hogy a "kelet" eközben nem a saját nemi szervén morfondírozik, hanem kőkeményen beleáll a globális gazdaságba, termelésbe, technológiai újításokba.
Érzelmileg pedig azért hűlt ki a világ, mert a közösségi média és a mobilos kommunikáció ezt hozta. A kezdetek óta szajkózom (de tényleg!), hogy egyrészt nem való mindenkinek az informatika, másrészt addig volt jó világ, ami mi kockák léteztünk a térben... aztán megjöttek az orkok és lezüllesztették az egészet a mélybe.
Viszont! Annyi borzalom történik? Ne viccelj! Nézd már meg az emberiség történelmét, hogy korábban mik történtek! Ahhoz képest ma jóval kulturáltabb a közeg még a legsötétebb favellákban is. Ellenben a konlfikutosok gyakorisága növekszik és növekedni is fog, mert a bolygó kicsi és több, mint 8 milliárd sáska élősködik rajta. (Igen, én is, de elhiheted, hogy én nem folyattam soha feleslegesen a vizet, nem pazarolom az áramot, nem dobálom el a szemetet, nem cigizek, nem piálok, nem repülök, EV-re akarok váltani maholnap 2. autónak és nem ölök állatokat, csak ha azok belém csípnek és még reggelig írhatnám, hogy egy amcsi átlaghoz képest mennyivel FENNTARTHATÓBBAN létezem.)
-
i2k
őstag
"According to the ad, Dragon Age: Veilguard will be released on October 31st. Moreover, pre-orders will be available later today. We should also expect to get a new trailer."
-
Shadowguard
senior tag
-
alratar
addikt
-
i2k
őstag
Ő is extra cucc nélkül, zsebre tett kézzel (utóbbi ráadásul szokásuk is a lövőknek az egyensúly miatt): Oh Ye-Jin (Dél-Korea), rekordot döntött.
//Lemaradt: arany a kategóriájában.
Még valami: láttad már mire lőnek, és mekkora?[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Az amerikai transzform/kontinentális úszó fiút kizárták az olimpiáról, és minden korábbi eredményét "lerontották", így a második (valódi) nők lettek az elsők.
Tudjátok, hogy kiről beszélek...*[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Többször derült ki olyan zenéről, ami sosem jött be, hogy az ő keze van a dologban...
S mondom, mindez úgy sosem kerestem a "dalait".A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
echterion
nagyúr
Ne is mondd, egy-két hónapja nézegetem a klienst kb. minden nap, mert még a sárkányos kieggel se játszottam többet, mint a két hetes trial időszak, amit valamikor tavaly adtak már nem tudom, miért. Aztán tegnap megláttam, hogy bő 5ezer lenne egy havi előfizu, az kicsit segített a dolgot hátrasorolni a priólistán (mikor emelték ezt így fel? ).
-
i2k
őstag
Szerencsére ez engem most nem érint: ha fejlesztek, mindenképp AMD lesz. A 9700X-el szemezgettem eddig, de az idő majd eldönti.... úgyis, mire odajutok...
-
i2k
őstag
De hát az egész a "többszínűségről", meg a "szabadság, egyenlőség, testvériségről" szólt (a fellélegzett Macron írta), és mindenki, aki nyílt provokációt képzeleg bele ebbe a cirkuszba, az nem is nevezheti magát XXI-i Embernek, mert annyira a múltban ragadt, és bizonyára mások véréből meggazdagodott család sarja, és különben is ők eddig el voltak nyomva, és... bumm!
//hozzászólásokat érdemes, elég sokat elárulnak...
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A háborús üldöztetés ad nekik némi feloldozást.
-
i2k
őstag
Hú, mibe nyúltál...
Én:
Iponnal sem, PCX-szel sem égettem meg sosem a kezem. Előbbinél ráadásul 2 komplett gépet vettem magamnak, egyet havernak, meg csomó alkatrészt vegyesen; utóbbinál SSD-ket, s más apróságokat.
Minden bolt esetében lesznek jogos sirámok éppúgy, mint jogtalanok.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
_drk
addikt
Ez a konzol egyik legalapabb tech-je, hogy egy vasra optimalizálva ezekkel a skálázásokkal nagyon szépen lehet játszani.
Nézd meg a VR-os tesztet a mostani konzolokról, ott nagyon szépen bemutatják, hogy ami előtted van az 4k, ami 2 métere már csak 1440p, ami messzebb meg akar 720p is lehet. Ha felgyorsul a játékmenet, sok robbantás és stb akkor is szépen lejjebb viszi és megmarad az FPS.
PC-n ez megint ilyen brute force, ott az egész játékkal ezt csinálja. -
i2k
őstag
Én így látom ezt a Star Wars játékot, eddig:
* Mutáns főszerepNŐ
* DEI + Force is Woman világ
* Nem lesz klasszikus fejlődési ciklus
* Lopakodás, grafika, fizika: vicc a PS3-as érából
* Küldetés rendszer = Starfield (jóslat a részemről)
* Alapvetően a teljes játékmechanika = Far Cry + AC
* Erőlködés, némi kikacsintással, hátha lesz aki be/megveszi.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Ez már az elején halott volt. Nem bánom amúgy, pusztuljon csak minden ilyen szutyok. Beaktiválom, de nem valószínű, hogy még a szerverei életében el lesz indítva.
Egy kattintást megspórolok néhányaknak: Epic-es.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
Hasonló okokból nem váltam meg a több száz audio CD albumtól és a több tucatnyi maxi CD-től, gyűjteményes anyagtól. S ugyanez a helyzet a játékokkal is: egyetlen egy dobozos játékomat sem adtam még el, és sosem fogom. Ezért tartok még lemezes meghajtókat is (van CD-RW-m, DVD-RW-m, és a BD-RW-m is - igen, így ebben a sorrendben vásárolva őket, mikor a technójuk beköszönt és fogyasztható áruk lett).
-
i2k
őstag
Van Blu-Ray íróm.
Igaz, baromi rég írtam lemezt --- 10 TB-nyi kapacitásom van otthon - és ezen is szűküldököm (jó ha van 500 GB szabad helyem, összesen)... ...2000-ben meg a 20 GB-os WD HDD-men is röhögve elfértem mindennel ---, de, azé' szarul esne, ha hirtelen nem lehetne levenni egy üzlet polcáról egy 25 vagy 50 GB-os lemezt fontos anyagok archiválásához.Hint: olyan ember vagyok, aki az internetes adattárolásban rohadtul nem bízik - így a Cloud és társai nekem nem opciók. Ezt a hitet különösen megtámogatta az Apple-mizéria a saját iCloud(?)-jukból visszaállított (és így értelemszerűen: látott) tartalmakkal kapcsolatban - még a réges-rég eladott, és így "idegen"/ténylegesen idegen kezekben lévő eszközökre is...
//szerk.: A Föld meg lapos...
Azt mondja, hogy: "[Apple: Nem tárolunk törölt fájlokat az iCloudban]" + "Minden felvétel, fájl, ami újra előkerült az iOS 17.5 frissítést követően, végig a készüléken volt."
"Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy a változatos beszámolók között azért voltak olyanok, amik ellentmondásban voltak ezzel a lehetőséggel. Egyes visszajelzések szerint olyan képek jelentek meg egy eszközön, amik nem is azzal a termékkel készültek, és egyébként is törölve lettek. Az Apple-nek viszont erre is van magyarázata.
A hivatalos álláspont szerint azért lehetséges ez, mert a felhasználó az új eszközre költözéskor a régi készülékről direktben másolták át az adatokat, vagy egy teljes biztonsági mentést visszaállítva oldották ezt meg. Ez alapján az iOS ilyen esetekben még az indexeletlen területeken található információkat is átmenti, illetve beemeli a biztonsági mentésekbe.
Olyan beszámoló is volt az egyik közösségi oldalon, ahol a pórul járt ember arról írt, hogy egy a barátjának eladott iPad táblagépen bukkantak elő régi felvételek. Erre az Apple úgy reagált, hogy lehetetlen, ha az illetékesek betartották a szabályos adattörlés minden lépését. Úgy kell minden információt megsemmisíteni az értékesítési előtt, hogy be kell menni a „Beállítások” menübe, majd az „Általános” almenübe, ahol az „Alaphelyzetbe állítást” kell keresni, azon belül pedig az „Összes tartalom és beállítás törlése” opcióra kell nyomni."[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Kell a pénz lóvére?: Denuvo - mert a mockosz kisz tolfaj PC-sek még ellopják a játékot, és nem fizetnek érte (WRZ)...
...más kérdés, hogy a játéktörténelem (szerencsére) rámutatott már arra is, hogy néhány játék* No DRM mellett is tudott annyira sikeres lenni, hogy anyagilag rentábilissá vált az adott kiadónak/fejlesztőnek... busásan... igaz, nem 0day-3 month időszakban...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
TBT:
Rühellem az összes mérgező addikciót (én a gémer témát nem sorolom ide, mert a túlzások korszaka minden épeszű játéknál elmúlik egyszer), és a partnerválasztásnál is mindig kizáró tényezők voltak... de hát, Ő kivétel volt... ahogy a helyzet mutatja, nem olyan, ami megérte a beléfeccölt energiát, de hát akkoriban senkinek sem hittem el, bármilyen jó szívű tanácsot adottŠolaire:
Életem csúcspontja volt, több szempontból is, az egyetem.
Még mindig álmodok azokról az élményekről, emberekről (szerelmekről is), és persze a vizsgákról - visszatérő rémálom az, amikor álmomban az államvizsgára indulok, és persze teljes mértékben felkészületlenülA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
TBT:
Löknék fotót a törpilláról** - "Kicsi"-nek hívtuk, nem ok nélkül -, de még a fülem is vörös lett most hirtelen, mennyi emlék ütött be, és hát személyiségi jogok stb.Šolaire:
Szerintem, nem is (hetero) férfi a férfi, ha nem élt meg hasonló izgalmat már életében...//** = erősen kihúzott testtel ~180 cm vagyok. Ő volt vagy 150 , és okos, hűvös, szexi, és sajnos rocker, meg dohányos, kicsit alkohol-issza. S hát az ellentétek néha napján tényleg vonzzák egymást.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Hajjaj, mesélhetnék, mennyire rosszul jártam egy ilyen rocker és félig emo csajszival egyetemen - szanaszét szívatott, lihegtem utána, mint egy kiskutya... (brutál jó csaj volt)... és nem szégyelltem, hogy futok utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest