Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alien83 #20533 üzenetére
Erről beszélek, nincs semmi bizonyitek arra amit allitanak, persze ezzel el lehet riasztani/csalogatni a vasarlokat az egyéb árusoktól.
Megjegyzem a félreértés elkerülése végett, ennek ellenére igy is mindenki megkapja ezeket az infokat és választhat RU/nemRU áruból mindkét oldalon...
Bluerainbow: ismerem és tudom mi áll benne de ez a játéktartalom elérésére, vásárlásra vagy bármi egyébre vonatkozik. Inkabb beszéljünk arról hány ban született e miatt...
(VPN kulcsaktivalas)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #20411 üzenetére
mw3, bo se volt draga. Elobbi 4e utobbi 8,5e-ert volt nalam a megjelenes napjan.... utobbi magyar lemezes verzsön.
Konzolvilagbol kapsz melle bogret es posztert is ingyen futarral 9,9e-ert.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Wizard of Oz #20217 üzenetére
Ugyis regisztralni akartam csak kiderult hogy mar van egy.
horvathd: koszi, nincs alapjatek ugyhogy kimarad. Allitolah még a R.U.S.E 10€ de nem eszi meg a proxykat az oldal.
-
wwenigma
Jómunkásember
Azt nem lehet megnezni mikor regeltem be, mert most derult ki hogy mar van accom ubinál.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #19967 üzenetére
Nohh szoval COMODO eltavolitasa utan mukodik, allitolag firewall only modban telepitve es defense+ kikapcsolasa utan (nem csak jobbklikk ikonra hanem teljes letiltas) mennie kell. Ez mekkora mar bakker, azt irjak hogy comodo hiba de akkor meg miert mukodik pl. a bulletstorm?!?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Zamery #19966 üzenetére
En azt utalom, hogy origin accom kotve van egy GFWL acchoz majd a steam accom is kotve lesz ehhez vagy egy masikhoz meg van egy regi gmailes cimemhez kotheto acc egy harmadik jatekhoz meg az alap hotmailes accom. Áhhh....
most annyit csinaltam, hogy toroltem minden profilt és az origines bulletstormos gfwl hotmailes accot hagyom csak meg hatha jo lesz igy. Es igy csak az origin+gfwl+hotmail+steam accom lesz linkelve mindez gmailes cimemre regelve... Vagy mi.
mod: reinstall utan sem latja.
-
wwenigma
Jómunkásember
Section8 GFWL initialization failure, hogy ************ ******* aki kitalalta hogy GFWL-be is be kell jelentkezni...
-
wwenigma
Jómunkásember
Most azt irja hogy nem talalja a licenszet az order numberhez... bejelentkezve meg hogy nincs licenszem. Support oldalon azt irja 5 aktivalas van egy orderhez csaak nekem epp nem aktivalta 1x sem. Mondju keffektive most inkabb beveszem a Lesz@rom tablttat
Ugyse steamest adtak.
-
wwenigma
Jómunkásember
Plants vs Zombies-t valakinek sikerult aktivalni? Beirom a kulcsot aztan nem tud csatlakozni a popcap szerverekhez.
-
wwenigma
Jómunkásember
Na ezt már nevezem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Darth_Revan #19650 üzenetére
Pedig ennyiert kapsz angol verzát is, amivel nem kell cseszekedni majd.
-
wwenigma
Jómunkásember
IndieGala X online.
-
wwenigma
Jómunkásember
Origin akció uj kontosben, minden kedves amerikai kollegának kiküldtek egy egyedi kódot tartalmazó emailt. Szerencse hogy én arrafelé regeltem.
-
wwenigma
Jómunkásember
Amazonos űber 10$ bundle megvásárolható.
[link]
Én is gondolkodom rajta de nekem JC2/SC2/Quantum nem kéne. 10.81$ a komplett pakk, szoval ~1,36$/db. (300ft)
mod: na amig megneztem mi nem kell, megelőztek.
-
wwenigma
Jómunkásember
IndieGala Happy Hour! Valakinek?
-
wwenigma
Jómunkásember
Nyah akit erdekel Play aruhazbol vasarlas, valszeg van egyszerubb mod is, de most nem találtam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gaborka30 #18682 üzenetére
Elméletileg az eszközöd build.prop file-janak némi atirasaval, de gyakorlatba nem tudtam atultetni tegnap amikor probalkoztam vele. Annyit tehetsz még, hogy egy kompatibilis és elérhető készüléken ideiglenesen a Te google fiokoddal jelentkezel be majd marketbol megveszed.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #18322 üzenetére
Attol még letölthető marad, hogy a fizikai példányt megsemmisítette...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
$p@rr0w #18078 üzenetére
N*ore/mp/etc fertozott torren*ek olyat tartalmaztak amit nem detektalt pl. a prohardver nyertes bitdefender 2012 sem... ESET online scanner futtatas ajanlott.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Darth_Revan #18070 üzenetére
Amikor a nyáron cseréltek nekem bankkártyát akkor állítólag a benzinkutakról szivárogtak a kártyaadatok. Amugy meg sosem fogod megtudni az igazat, velhetoleg banki adatbazisokat törtek fel mert sohasem hasznaltam ezt a kartyat benzinkuton. Raadasul hivott a bank hogy adatlopás történt amiben érintett lehetek...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bluerainbow #17967 üzenetére
My account - Promotions Available: You can access 4 more promotions
Megvan a dolog, de csak bizonyos dolgokra vonatkozik.
vhunor: elnézést hogy elköltjük a pénzt és nem töltjük le.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #17520 üzenetére
2011 dec-ben vettem havernak full homefrontot 6,52€-ért, az bestbuy volt mert ez ahogy eszrevettem nem tartalmazza a dlcket.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #17488 üzenetére
Lenyultak a francba a terep2-t....
-
wwenigma
Jómunkásember
Aki vett az utolsó humble android bundle-t es nem fizette a teljes összeget csak 1$-t, csekkolja az accát mert én megkaptam az extrákat is.....
Regeljetek be a hasznalt email cimmel és ott lesz a steam kulcs. Spirits, Anomaly: Warzone Earth, EDGE, Osmos, and World of Goo...
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha kell valakinek...
1x Portal2 -75%
1x Trine -75%
2x Trine 2 collectors -75%
1x Steam community
3x Red Orchestra 2 guest pass -
wwenigma
Jómunkásember
MAC userek meg is érdemlik, burzsuj géppel dolgozzon ne játszon. Iranyitas miatt please hagyjuk a telefon/ájfón/ájpad mókát, necces billt meg joyt magaddal hordozni.... régi gépnek is le kell kezelnie a hálózati adatforgalmat, dekodolni a streamet, szoval c64-en sem fog menni.
Termeszetesen orulok hogy van lehetoseg jatszani az almasoknak is, gondolom nekik nem is tűnnek drágának a játékok, de azért valahogy jobb saját gépen futtatni, ha már pénzt adok ki valamiért akkor ne csak egy videostreamet kapjak.... minimum egy sor steamen nem egy sor stream. Mas lenne a leanyzo fekvese, ha a dobozos/steames jatekaid elerhetoek lennenek streamen is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alien83 #17032 üzenetére
Tisztában vagyok azzal amit mondasz, tudtam hogy ezt fogod valaszolni. Viszont kifejezetten élmény lehet jatszani 50-300ms-os pinggel + ha TV-re küldöd még több. Itt pénzt költeni tényleg csak a gazdagok és a buták sportja. Akármennyit.
Only free jatekok miatt éri csak meg, de valami szörnyű az a lag ami van, ne mondd hogy meg lehet szokni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska #16846 üzenetére
Szerintem nem. Ez még lejön belőle.
Men of War 0.50 €
Hacker Evolution Untold 0.50 €
Hacker Evolution 0.50 €
UFO: Aftermath 0.50 €
Beyond Divinity 0.50 €Így csak 87 eurocent.
Borderlands GOTY is jo volt 99 eurocentért.
Sniper: Ghost Warrior 1.99€... hmmm
-
wwenigma
Jómunkásember
City of Steam alpha key giveaway - vagy valami olyasmi.
mod: mondjuk nekem nem akarja aktivalni az oldalán.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #16704 üzenetére
Azért még hátha steam regelhető 10000 kulcsot kuldenek ki...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Darth_Revan #16472 üzenetére
Hát igen, ha valakinek jó oroszul is, nem csodálom hogy senki nem akarja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest