-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
Kisfundy #7596 üzenetére
Na, szuper!
Én a párnát gariban cseréltettem, nem ismerem az árát, de a többiek szerint 10e alatt van munkadíjjal. Viszont a netről rendelve a töredékéből megúszható, és elvileg könnyű cserélni. A másik, hogy több nap a szerviznek, mert ritkán van nekik készleten. (Esetleg le lehet velük dumálni, hogy megrendelik, és Te csak akkor mész be, mikor már ott a cucc.) Megoszlanak a vélemények, hogy ez gariban intézendő-e, egy telefont szerintem megér a márkaszerviz felé (gondolom, még garis a géped).
Viszont ha a kiesés probléma vagy messze van csak szerviz, akkor talán egyszerűbb a házi csere.
Ha nem nyomtatsz sokat, szerintem még van időd bőven, szóval ha most megrendeled Kínából, még nem fog letiltani, mire ideér. Ha meg letiltana, akkor letöltesz (vagy átküldök) egy programot, amivel feloldod a tiltást, de ezzel nem szabad visszaélni!
Nekem folyt ki a nyomtatóból tinta, igaz jó sok hónap intenzív nyomtatással a tiltás után. De nem kell kétségbe esni, nem a nyomtatód utolsó órái ketyegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest