Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát annyi, hogy összeraktam, xp-telepítő cd be, fölkúszott és megy. Teszteket nem futtattam, meg játék sem volt, de használatban semmi különbség, pedig az ecs-ben csak egy 1.3-as duron van az epoxban pedig xp 1600+. Sőtt a bootolás gyorsabb is, a post, és az eszközfelismerés sokkal gyorsabb mint az epoxon. Indításkor, mire kivilágosodik a monitor, már az xp-logót látod.
Igaz hogy még csak most telepítgetem rá a cuccokat, de fagyás nem volt.
Eddig én is márkás lapok híve voltam, de most egy olcsó lap kellett és igencsak elégedett vagyok vele, és ha nem lesz semmi gixer később sem tuti nem veszek többet epoxot vagy más drága lapot.
Aktív témák
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi