Legfrissebb anyagok
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát annyi, hogy összeraktam, xp-telepítő cd be, fölkúszott és megy. Teszteket nem futtattam, meg játék sem volt, de használatban semmi különbség, pedig az ecs-ben csak egy 1.3-as duron van az epoxban pedig xp 1600+. Sőtt a bootolás gyorsabb is, a post, és az eszközfelismerés sokkal gyorsabb mint az epoxon. Indításkor, mire kivilágosodik a monitor, már az xp-logót látod.
Igaz hogy még csak most telepítgetem rá a cuccokat, de fagyás nem volt.
Eddig én is márkás lapok híve voltam, de most egy olcsó lap kellett és igencsak elégedett vagyok vele, és ha nem lesz semmi gixer később sem tuti nem veszek többet epoxot vagy más drága lapot.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest