Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen videókártyát?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Bluetooth hangszórók
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Autóhifi
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát annyi, hogy összeraktam, xp-telepítő cd be, fölkúszott és megy. Teszteket nem futtattam, meg játék sem volt, de használatban semmi különbség, pedig az ecs-ben csak egy 1.3-as duron van az epoxban pedig xp 1600+. Sőtt a bootolás gyorsabb is, a post, és az eszközfelismerés sokkal gyorsabb mint az epoxon. Indításkor, mire kivilágosodik a monitor, már az xp-logót látod.
Igaz hogy még csak most telepítgetem rá a cuccokat, de fagyás nem volt.
Eddig én is márkás lapok híve voltam, de most egy olcsó lap kellett és igencsak elégedett vagyok vele, és ha nem lesz semmi gixer később sem tuti nem veszek többet epoxot vagy más drága lapot. -
marcee
addikt
Na ezt most részletesen plíz: stabilitás (legfontos), élettartam (no, erről nyilván nem személyes a tapasztalat, bár egy hét sem rossz, de gondolom utánna néztél), a sebesség annyira nem fontos és arról lehet is teszteket olvasni.
Eddig nem mertem volna beválalni, ismerősöknek is csak márkás lapra vagyok hajlandó építkezni, de nagyon érdekelne az élménybeszámoló... -
andropov
csendes tag
Ha csak benyomod a cuccokat a bordaba, es utana meg a bios kozelebe se nezel akkor persze mind1, hogy ECS, vagy EPOX.
-
Jym
tag
Jelenleg egy 8kta3 boldog és elégedett tulajdonosa vagyok, a lenti cuccokkal. Nincs is semmi gond vele, csakhát az SDR-SD ramok nem valami eszeveszett gyorsak. A következő cserélendő alkatrészem tehát az alaplap és a ram lesz, de mindenképpen olyan kellene, ami nagyon új, hogy min. 2 évig ne kelljen hozzányúlnom.
Egy a lényeg, hogy EPoX legyen, SocketA, a többi mindegy.
Javaslatokat várok, lehetőleg technikai paraméterekkel, árakkal, tapasztalatokkal (ez utóbbi a lényeg!).
Előre is köszi.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Robotporszívók
- Steam topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Path of Exile (ARPG)
- Suzuki topik
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest