Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
-
atosz
őstag
Es fogtad kezzel is a bordat? Meleg a huto? Ezt csekkold le mindenkepp.
Annyit probalj ki, hogy ha tudsz akkor kerj kolcson egy vktol egy markas/nagyobb tapot es probald ki azzal, illetve huzz le minden felesleges cuccot es ugy nezd meg hogy fagy-e. Magyarul maradjon kb 1 vinyo a driveok kozul es slussz.
Jahh milyen VGA van a gepben?
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Akkor vegul alapbol elindul es megy 2600+kent 166-os FSBvel?
Elso blikkre nezd meg a hutest. Hany fokot ir, illetve nezd meg a bordat is, hogy meleg-e, mert ha nem igazan, akkor nem illeszkedik jol a huto. Esetleg aruld el milyen tap van a konfigban es miket hajtasz meg vele. -
atosz
őstag
Jo kis cucc ez pedig. Mennie kellene. Nem tudom, esetleg a manualt nyalazd vegig, hogy nincs e esetleg vmi jumper a deszkan, amivel fixalhato az FSB. Bar ezek altalaban a 100MHzre szoktak vonatkozni, de ki tudja.
Amugy hogy nem indul a gep? Semmit nem csinal, semmi sipolas? Se kep se hang? -
atosz
őstag
Asszem rosszul emlekeztem. 12.5-nel van az a szorzovaltas asszem. Tehat afolott vmi kicsi szamrol indul ujbol, azert az a kicsi szorzo. Ergo nagy vszinuseg szerint szerencsedre ez egy 166-os 2600+, ha minden igaz, mert alapbol ugye mint mondtad 12.5x133-nak ismerte fel, es 12.5x166-nak kellene lennie (az a 2600+).
Ird mar le pls, mi a geped tobbi alkatresze, leginkabb a memoriak. Amugy ez a lap milyen csipszetes is pontosan? -
atosz
őstag
Es a szorzot szabadon lehet allitani? Mert ha nem, akkor vszeg az egy 133-as es nem birja szimplan a 166-ot.
Tehat, ha a proci 133-as, akkor az alapban 16x133, es itt asszem mar gazos lesz nagyon varialni a szorzokkal - ha lehet -, mert aszem valtas van 15-nel. Ergo, sztem a legkisebb 166-os beallitasod is 2490MHz, ami kisse mar soknak tunik. Legalabbis neem ez a gyanum.
Amugy 16x133-on megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest