- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 
			  PROHARDVER! Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csupahatos csendes tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetére
- 

csupahatos csendes tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetére
- 

san2000 tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreSzia. Jól meg gondoltad a ház építést. Én 3 hete építem de még a jövő hét is rá fog menni.  
 Annyi ideget ettem eddig vele,de ha kész lesz az tényleg nagy öröm.
 Sok olyan dolgot tapasztaltam amire álmomban nem gondoltam volna , és nem volt egyszerű a megvalósítás sem.Most éppen a gravírozás és homokfúvás összeférhetetlenségét tanulmányozom.  Szóval jól kösd fel a gatyát.  
 Amúgy meg rengeteg öröm is ,és nagyon látványos.Sok sikert és várom a beszámolódat.  
- 

válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreNem nagyon, vagy legalabis nem ilyen egyszeruen. A problema az, hogy a LED-ek (ellentetben pl a villanykortevel) csak egy viszonylag szuk feszultsegtartomanyban adnak fenyt, azalatt gyakorlatilag nem vilagitanak, szoval a sima rakotes egy valtozo feszultsegu venticsatira nem fog menni. Ha viszont beiktatsz egy tranzisztort es azt a PWM jellel szabalyzod, akkor mehet a dolog. (#18687) canniball: egy LED fogyasztasa sehol sincs egy ventiehez kepest (pont ezert lehet siman LED-es ventit is csinalni  ) )
- 

canniball nagyúr válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreNem értek az elektronyikához így lehet tévedek de szerintem a ledek többet fogyasztanak mint egy venti; márpedig a mobo csatija nem terhelhető a végtelenségig büntetlenül. 
- 

üzenetére csupahatos

üzenetéreEhhez gondolom kéne valami célhardver is (már ha létezik ilyen egyáltalán) és van egy olyan sejtésem hogy az jóval zsebbenyúlósabb lenne mint egy/pár kapcsoló. 
- 

üzenetére csupahatos

üzenetére"Belül led világítás." 
 Ha lehet egy javaslatom: ezt lekapcsolhatóra csináld. Engem sötét szobában, filmnézés közben nagyon zavar mindenféle "mellék-fény", ha esetleg kiderülne hogy te is így vagy vele legyen választási lehetőséged. 
- 

cekkk veterán válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreJó lesz ez  Nekem tetszik. A házat te csinálod meg? Nekem tetszik. A házat te csinálod meg?
- 

zolaas senior tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreNekem túlságos future..., de én vén vagyok  Bizonyára sok munka lesz vele. Bizonyára sok munka lesz vele.
- 

cekkk veterán válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreCsinálj kettőt és egyet ide is küldhetsz  
 Pofás nekem tetszik.
 Milyen kijelző, hogy jelenít mit jelenít meg? 
 Mesélj, hol csináltatod a házad ? 
 De sok sikert hozzá szép lesz   
- 

#75912448 törölt tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreSzerintem tökéletes. Sokat gondolkodtam, hogy A10 + Asrock/MSI FM2 összeállítás legyen, vagy i3 3225 HD4000 + Asrock H77M-ITX, hiszen ugyanannyiba kerülnének. Végül azért döntöttem előbbi mellett, mert a Brazos-szból kifolyólag ismerem az AMD képminőségét, szoftveresen már nem okoz meglepetést, további szenvedést. Ellenben az Intel konfiggal kezdhettem volna elölről  Szóval nekem tetszik az összeállításod, talán lehetne 1600-as RAM-okkal etetni. Szóval nekem tetszik az összeállításod, talán lehetne 1600-as RAM-okkal etetni.Feltettem a kis Braz-ra az 1.80-as bios-t. SSD-vel 23mp lett a boot-idő (fast boot on), ha egyből indítom explorer helyett az XBMC-t (feltettem a múltkoriban ajánlott kis progit, ami boot után win felület helyett egyből az XBMC-t indítja), akkor bekapcsolás után 25-30mp múlva rajtra kész. Újabb koporsószeg szegény media playeknek  
- 

válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreNem, a HDMI-n kimegy minden hang az elérhető legjobb minőségben, nem érdemes külön hangkártyával vacakolni. 
- 

Bitlisz aktív tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreEsetleg ez? 
 Griffin PowerMate
 vagy ezek:
 Asus Xonar U1, de ez sztereo hangkártya
 Contour Designs ShuttleXpress
 de ezek is csak a tekerés miatt...
 ilyen is van:
 USB Slide Volume Controllervagy eszkabálsz: USB volume control with a PIC18F4550 
- 

iMaverick addikt válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreHa jól tudom, nem lehet, csak ilyen "szett" jelegű csomagban árulják. [link] luy78: mi nem tetszik a iMedianHD lejátszó szoftverben? iMon UltraBay-t használok az iMedianHD-vel már vagy 4 éve és eddig teljesen jó. Egy hiányossága van (jelenleg): nem kezeli a TV-tuner kártyát... Ezért is raktam át a másik gépembe a tuner-t. 
- 

zodo nagyúr válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreKonkrétan nem tudom milyen az iMon kijelzője, de lehet kapni sok hasonlót. 
 pl.: Linkvagy találhatsz ( ha nem értenél hozzá ) vezérléssel együtt is. 
- 

KubanitoS veterán válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreSzeretnék megkérni valakit, aki a témában járatos, hogy a fenti házzal állítson össze egy komplett HTPC rendszert (mellékelt árakkal), mivel marhára gőzöm sincs az egészről és legalább lenne rálátásom, mégis mi a jó. A cél továbbra is az 1080-as HD filmek lejátszása. köszi 
- 

kalasnikov tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreÉn is hasonló fázisban vagyok. Nem tűnik rossznak ez a ház. De ebben tuti van LCD kijelző? Ha nincs, az nálam kizáró ok... 
- 

quby őstag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreA saját tapasztalatom az hogy a vezeték nélküli billentyüzetet utálni fogod. Legalábbis én nem tudom hogy hová tegyem ,nagy (akármilyen kicsi is) sok helyet foglal. Sztem egy logitec harmony jó megoldás, az kiváltja a többi távot is. Most erre pályázok. A bill meg legyen ott valahol a tetjén vagy eldugva. Jelenleg egy régi tuner távjával irányitom a gépet (igy nekem 6 db van ugyhogy én nyertem  ) és a bill csak akkor van hasznáva ha már "ég a ház" ) és a bill csak akkor van hasznáva ha már "ég a ház"
- 

chesterboy tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreigazabol semmit, csak amit a gugli kidob. Azt irjak 1 nemet oldalon hogy hangosabb a tap mint a beepitett 60mm-es venti.  1x5,25, 1x3,5-s hely van benne 1x5,25, 1x3,5-s hely van benne
- 

chesterboy tag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreItt is lehet kapni, es egy picivel olcsobb. MS-Tech MC-700 Az osztrakoknal eleg sok helyen kapni. 
 Billentyuzetet meg itt tudsz venni, csak varni kell ra 1 par napot. Billentyuzet
- 

band1103 őstag válasz  csupahatos

üzenetére csupahatos

üzenetéreCsak a Dolby TrueHD témához tudok szólni. Ez olyan magas minőségű hanganyag amihez nem csak a 1.3-as HDMI a követelmény hanem az is hogy a hw képes legyen PAP-ot is szolgáltatni. Amennyiben a hw nem PAP képes úgy nem képes a TrueHD-t magát kiküldeni hanem lebutítja a hanganyagot és úgy küldi csak ki. VGA-k közül egyedül a HD5xxx széria képes PAP támogatásra. Ezért a HD5450-es jó választás. 
 Bár van még PAP támogatás az Intel GMA HD-ban is így tehát a CPU-t és GPU-t egybe tokozó Core i3 és i5 modellekben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (3db érhető el)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

[L:/dl/upc/2013-03/15/260483_ffiapycjal8copdt_20130314_194643.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/15/260483_ffiapycjal8copdt_20130314_194643.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2013-03/15/260483_vi6faenhnwfvxgsf_20130314_194613.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/15/260483_vi6faenhnwfvxgsf_20130314_194613.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-03/15/260483_ffiapycjal8copdt_20130314_194643.jpg](IMG:/dl/upc/2013-03/15/260483_ffiapycjal8copdt_20130314_194643.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2013-03/15/260483_pbi9dvmvmjpjacoo_20130314_161101.thumb.jpg/800)