Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Patice #47193 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget Neked és MasterMarknak is!
Tudatlanság/beállítás probléma volt. Első, hogy expert módba is lehet kapcsolni a beállításokat, mindjárt megjelentek lehetőségek
Aztán végig mentem amiket mondtál (meg akkor már az összesen) és egyből lett itt 24p meg mindenféle passtrough HD hangViszont a BD lejátszás még mindig stream mappába mászós- tippelgetős, mindhárom "Blu-ray playback mode" esetében ugyanúgy. Esetleg azért, mert nem BD-ISO-ba vannak nálam csomagolva, hanem a BD-ISO fájlrendszere látszik? (Dune ezt a két dolgot ugyanúgy BD-ként kezeli)
-
stigma
addikt
válasz
Patice #47193 üzenetére
Hello Patrice.
Én Ubuntu-t használok, és nekem kodi v16.1-ről V170-re átálltam és azt a furcsaságot vettem észre, ha megállítom a filmet, vagy épp belepörgetek, akkor a sáv , ami mutatja hol tart elkezdett villogni, illetve ha feliratos filmet néztem , akkor felirat is villogott 1-2 másodpercenként.
Amit Dorian-nak is írtál megnéztem nálam, és nem így volt beállítva:
Kodiban:
Beállítások (Settings) --> Player Settings --> Videos alatt
Adjust display refresh rate: On start / stop (itt nekem alapban ki volt kapcsolva)
Sync playback to display: OFF (itt nekem alapban ki volt kapcsolva)Most belepörgettem egy feliratos filmbe eddig úgy néz ki megfelelő.
Lehetett hogy képfrissítési problémám volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő