Hirdetés
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dunkel
üzenetére
Amúgy viccesek ezek a besorolások.
HTPC azért definíciószerűen nem hiszem, hogy ne tartalmazhatna lejátszandó adatot, adattárat is.
Vagy amit írsz: nonstop=NAS topic. Nekem nem megy nonstop, mégis HTPC+NAS-nak szoktam hívni a gépem, mert adattárolásra is használom. Olyanra is, ami nem HTPC célú, hanem desktop gépre, más gépekre kell adat. De amikor ezt leírtam a NAS topicban majdnem kiátkoztak, hogy hibába tárol adatot több user/gép felé, ha nem 7/24 akkor nem NAS. (Meg ugye tiszta HTPC-nek sem mondanám.)
De van itt a topicban olyan is, akinek a HTPC egy nappaliban lévő és ottani célokat kiszolgáló PC, vagyis vinnie kell FHD gameket is.
-
sb
veterán
válasz
dunkel
üzenetére
Jogos.

Bár nekem és sokaknak számít ilyenformán is a fogyasztás.
Itt is van ugyanis egy nagy félreértés még: a fogyasztás nem egyenlő az áramszámlával: hűtés, zaj, méret, aki arra érzékeny annak táp/tápzaj, stb... Nem a 10Ft-okban mérem én sem a fogyasztást.
(Arról már nem beszélek, hogy van aki nem több 100W-ból mozizik, de ez mindegy, ha tényleg nem az áramszámlát nézzük.)Az más kérdés, hogy én pl. a fentieket is próbálom összevonni, mert általában overkill több gépet amúgy töredék feladatokra allokálni. De ez már egyéni preferencia kérdése (itt is van nyilván külső tényező, pl. fizikai elhelyezés, de alapvetően döntés kérdése).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest